keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Imetyspaita ja pientä kivaa

Löysin Eurokankaasta ihan itseni sinistä trikoota, siitä tuli imetyspaita. Mallin esikuvana ovat Boobin loistavat paidat. Ihan peruspaita, ilman koristeita. Väripilkuksi ompelin maatuskarintaneulan. Aplikoin trikoista ja veluurista puuvillalle ja lopuksi kuumaliimasin taakse farkkukangasta, johon ompelin etukäteen pienen hakaneulan. Arvatkaapa vaan,
kumman tekemiseen meni enemmän aikaa... Kuten puutarhatontuissa, maatuskoissakin olen lämmennyt hitaasti. Lämpenemisestä syytän ainakin Farbenmixille ihanuuksia suunnittelevan Nicin blogia.

Kuumaliimapyssyn ollessa tulilla tuunasin myös Auroralle ostamani simppelit pinnit ja pannan pikku koristeilla. Tämä ajatus oli jo ostaessa ja mieluisiahan noista tuli.Maatuskapaidoista ja -pipoista on tullut jonkin verran kyselyjä. Ovat tuollaisenaan liian työläitä tilaustöiksi (tai sitten tilaajalla pitää olla paksu lompakko), mutta koitan kehitellä vähän simppelimmän työtavan. Josko noista pienenä sarjana saisi kohtuuhintaisen? Nyt on siis aika kysellä, jos oman haluaa! Ihan samanlaista en tee kahta (paitsi saman tilaajan toiveesta), joten uniikkeja ovat.

Ei kommentteja: