torstai 28. lokakuuta 2010

My little pony

Auroran prinsessakauteen on tullut poninmentävä rako. Ehkä pitäisi olla tyytyväinen: jospa enää ei tarvitse illalla peiliin katsoessa miettiä, laitettiinko muovinen leikkikruunu päähäni ennen vai jälkeen kauppareissun. Nyt My little ponyt ovat ihania, ja tätä paitaa on toivottu. Punainen kangas löytyi kirppikseltä. Olikin löytö, muovipussillinen erilaisia uusia trikoita vitosella! Hihoihin riitti vielä JNY Designin vaaleanpunaista tähtitrikoota, resori on paikallisesta kangaskaupasta. Kokeilin ensimmäisen kerran aplikoida Jyskin jäävelourilla, hyvinhän tuo toimi.


Onneksi poni-ihanuuksia on löytynyt kirppiksiltä. Kaikki tämän kuvan ponitukset ovat kirppisaarteita. Lakanat ovat erityisen mieluiset ja lupasin jo ommella niistä mekon, kun Aurora siirtyy isojen sänkyyn ja isojen petivaatteisiin.Ei ehkä pitäisi olla niin hätäinen kuvauksen kanssa. Tästä kuvasta näkyy, kuinka kaula-aukon resori on vasta vetäytymässä ompelun venytyksen jäljiltä kasaan :D Lapsen päälläkin näyttää hassulta, kun ei ole vielä asettunut. Mutta minkäs innolleen voi...


Aplikoitavan ponin Aurora valitsi kirjan kuvista, asentoon otin mallia toisesta kuvasta. Lautasilla olevaa kuviota selvitellessäni onnistuin sivistämään itseäni sen verran, että tämä poni on Marsipaani eli Pinkie Pie. IhQ!

10 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Upea!!!

Katja kirjoitti...

Oih, ihana!! Oletpa taitava!

Unikuu kirjoitti...

siis aivan mahtava!!

Mieli kirjoitti...

Ihana! Ja niin siististi ommeltu applikaatio, että ei voi kuin ihailla! :)

-Minna- kirjoitti...

Siis aivan ihana, meidänkin tytölle varmasti kelpaisi ponipaita :-). Miten kauan sulla menee noi ison ja yksityiskohtaisen aplikaation ompeluun? Itse en malttaisi millään noin haasteellisia aplikaatioita tehdä :-(.

outi kirjoitti...

Tulipa siitä mielettömän hieno!

Jasmiina kirjoitti...

Kiitokset kauniista kommenteista!

-Minna-: Vaikea arvioida, kuinka kauan noihin menee, kun samalla häsää ipanoiden ja elukoiden perässä. Ihan pelkän aplikaation tekoon ei varmaan kaksi tuntia riittäisi, mutta tuskin yli neljää tuntia menisi - siis JOS saisi ihan rauhassa tehdä. Pitäisi joskus päästä koittamaan :)

NorppaStiina kirjoitti...

Wau mikä aplikaatio! Ihan älyttömän hieno!!!!

Annika kirjoitti...

Upea! Ja todella taidokkaasti tehdyt yksityiskohdat! Varmasti vie aikaa, kun on pieniä paloja paljon. Viimeksi just mietin, että varsinaiseen ompeluun sitä aikaa ei kulu, vaan leikkaamiseen, asetteluun ym näpräilyyn. Ja tosiaan, olisi hienoa, kun joskus saisi ihan rauhassa tehdä, ilman että välillä korjaa kaiken pienien käsien ulottumattomiin :D

Mari kirjoitti...

Ompa todella kauniisti ja taidokkaasti tehty suloinen poni =)