lauantai 21. huhtikuuta 2012

PopKorni

Olen tehnyt puodille myyntiin LP-levyistä kulhoja. Ei mikään omaperäinen idea, mutta itse tykkään niistä. Niinpä kirppiksillä katselenkin LP-levyjä sillä silmällä. Joku asiakas kertoi tuttavansa ostaneen halvalla laatikollisen kreikkalaisia LP-levyjä ja tehneen niistä kulhoja. Eivät menneet kaupaksi.

Ei, ei, ei. Itse levy, sen kappaleet, tunnelma ja niistä heräävät muistot ja mielikuvat ovat näissä se juttu.

Tällainen aarre lähti mukaani eräästä kirppispöydästä. Espanjan aurinkorannat, 70-luku, illalla discossa nämä kappaleet. Kansikuva on ihan huippu. Ei ollut Photoshoppeja, silikonia tai botoxia silloin. Olisipa aikakone!


En ole seurannut Voice of Finlandia tai Idolsia. Mutta JOS olisin koelauluun menossa, niin saattaisinpa erottua massasta näillä koelauluvalinnoilla (Pop Corniin voisi keksia itse sanat tai koreografian). Nyt vain joku wanna-be-anna-abreu nappaamaan idea!Miksi nämä kappaleet muuten muistaa vauhdikkaampina ja nopeampina? 70-luvulla ne olivat vauhdikkaita.

4 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Ei, mä en kestä :D Mun lapsuudenkodissa on tuo y viva españa -levy. Ja siis se takuuvarmasti on siellä edelleen, sillä mutsi ei heitä mitään pois. Oliskohan niillä vielä toimivaa lp-soitintakin, hmm ;)

Jasmiina kirjoitti...

Hih, bileet pystyyn :D

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen niin nuori, ettei pitäisi kommentoida (mutta siis ihanaa törmätä johonkin, joka oli olemassa ennen minua). Mutta minusta tuo pop corn kuulostaa ihan siltä, että 80-luvulla siitä oli sähköisempi versio. Olisiko hittimittarin tms tunnari?
OP

Jasmiina kirjoitti...

Pop Corn on klassikko ja siitä on monta versiota. Minäkin hämärästi muistan sen olleen tunnarina.