sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Valmis katto

Lopultakin ikuisuuden kestänyt talvi on loppu! Nyt vasta pääsin kuvaamaan valmiin katon ilman lunta, alkuviikosta täällä oli vielä täysi talvi. Lopputarkastus oli jo kuukausi sitten, ja katolle on asennettu kaksi viimeistä puuttuvaa erikoistiiltä kuistin ja vanhan puolen harjojen päihin.

Talossa ei ole ollut meidän asuinaikanamme toimivia rännejä ja tämän viikon vesisateilla olikin outoa kuulla niiden ääni - talon uusi ääni. Pyöreät rännit olivat ehdottomasti oikea valinta, tykkään kovasti niiden ulkonäöstä.

Tyytyväisiä olemme myös itse kattoon. Ensinnäkään enää miehen ei tarvitse kiipeillä vesisateilla vaihtamaan rikkinäisiä tiiliä ja paikkaamaan kattoa, elämä on taas pykälän helpompaa. Mattapintainen tiili sopii ehdottomasti tähän taloon. Melkein nolottaa: on se komia!


Ulkopuolisen (Kattokeskus) ripeästi toteuttama kattoremontti oli piristysruiske omaan remonttiväsymykseemme. Melkein kaiken olemme tehneet itse, mutta tämä olisi ollut meille liian suuri pala. Nautimme vielä hetken vauvalomasta, mutta kesäksi on tehty lisää remonttisuunnitelmia uudella innolla.

5 kommenttia:

Milla / Millainen Elämä kirjoitti...

Kaunis.

Talo kuin namu.

:)

Sirkku kirjoitti...

Todella hyvin sopii katto taloonne.
Ulkopuolisen tekemässä työssä on myös se etu, että saa takuun tehdylle työlle.

Sirkku kirjoitti...

Näättekö miten höpöjä kirjoittaa väsynyt höppänä?!
Kyllä tosiaankin sopii talossa katto olla.
Ajatukseni tietysti, että katon materiaali näyttää tuossa talossa oikein hyvältä.

Jasmiina kirjoitti...

Kyllä vain, katto tuo asumiseen lisämukavuutta :D Eipä silti, onnistuin sisälukemaan tuon ekallakin kerralla ihan oikein.

Kiitos myös Millalle!

Susanna kirjoitti...

On se komea. Koko talo. Niin ihana.