tiistai 23. kesäkuuta 2015

Sisustusta ja pintaremppaa: konttori ja pukeutumishuone

Työhuone on lopultakin muuttanut kokonaan pois kotoa! Yläkerran vapautuminen sai liikkeelle huonejärjestyksen muuttamisen ketjureaktion. Osa huoneista sai vähän ehostusta kitillä ja maalilla. Urakkaa vauhditti naistenlehden toimittajan ja kuvaajan kanssa sovittu jutuntekopäivä - se oli tänään! (Lehtijuttu ilmestyy syksyllä.) Juhannus meni siis siivotessa, mööpeleitä kantaessa ja ikkunoita pestessä. Ikkunaruutuja meillä on yli 550. Vähän vähempikin riittäisi, ainkin ikkunanpesupäivinä.

Mutta nyt nautitaan tavallista siistimmästä ja puhtaammasta kodista - ainakin hetken. Kukkiakin on melkein joka huoneessa maljakoissa. Tähän voisi tottua!

Ensimmäisenä esittelyvuorossa on ihan upousi huone makuuhuoneemme yhteydessä: yhdistetty kotikonttori ja pukeutumishuone.Tähän huoneeseen kannettiin edellisen kotimme makuuhuoneessa palvellut isoäitini vanha piironki, joka on odotellut tallinvintillä lähes kahdeksan vuotta. Konttorinurkkaus on ollut viime vuodet olohuoneen nurkassa. Oven taakse jäävään tilaan laitoin suuren rekin. Iso vaneriaski on ollut viime vuodet vierashuoneessa.

Tykkään kovasti tästä huoneesta, sinne tuli juuri meidänlaisemme henki.

4 kommenttia:

Daphnion kirjoitti...

Siis tuo piironki..IHANA!! Ja oikein suloinen huonekin. :)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, Daphnion :) Oli iloinen yllätys, että piironki oli säilynyt noin hyvänä. Olin jo varautunut maalaamaan sen uudestaan, mutta ei tarvinut kuin pyyhkiä pölyt.

Lilli kirjoitti...

On kyllä upea huone!

-Lilli-

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, Lilli :)