maanantai 17. elokuuta 2015

Satakunnan Maaseutunäyttelyssä

Kauppa-auton korjauksen kanssa meni vähän tiukille. Siitä on Savonlinnan konerikon jälkeen löytynyt vikaa vian perään. Palasiksi mennyt runkolaakeri on kuitenkin todennäköisin syyllinen matkan katkeamiseen. Teen autosta vielä oman postauksensa ja tähän väliin kerron vain sen verran, että uusi - kyllä, uusi, mutta käytetty ja hyllyssä seissyt siis - moottori saatiin vaihdettua torstaina ja autolla päästiin ensimmäiselle koeajolle torstain ja perjantain välisenä yönä kahdelta.

Perjantaiaamuna tehtiin vielä viimeisiä säätöjä ja koeajo suoritettiin matkalla kohti Poria ja Satakunnan Maaseutunäyttelyä. Samalla alkoi uuden moottorin sisäänajo. Täytyy tunnustaa, että nyt jännitti lähteä matkaan.Pääsin ongelmitta perille, mitä nyt aurinko järjesti muutaman lisälyönnin vilkauttamalla säteillään öljynpainevaloa. Mutta oikeasti se ei syttynyt.


Paikkani oli aivan nurmikentän laidassa. Perjantaina siinä oli ponitalutusta ja kepparikisat, lauantaina ja sunnuntaina Match Show ja Welsh-näyttely - hevosnäyttelyitä siis molemmat. Toisella puolellani oli rompetorialue. En tullut kuvanneeksi juurikaan, mutta tämän ihana polkuauton bongasin. Rahakkaampana päivänä se olisi lähtenyt mukaani!


Kauppa-auto toi minut turvallisesti kotiinkin, joten lauantaiaamuna matkaan pääsi myös Otso. Hyvä niin, sillä lauantai oli tapahtuman vilinäpäivä!
Sunnuntaiaamuna sonnustauduin matkaan taas yksin. Voi, miten nautin näistä aurinkoisista säistä! Rakastan syksyä, mutta siihen ei ole vielä kiirettä.Sunnuntai oli lauantaita rauhallisempi. Harmittaa, etten kuvannut Tivoli Seiterää ja sen lähellä näytteillä olleita vanhoja ajoneuvoja. Enkä eläimiä. Noista messumaskoteistakin räpsäisin vain tämän luokattoman otoksen takaapäin.

Sää oli mitä ihanin, puitteet loistavat ja ohjelmasta nautin. Myyntitavoitteenikin ylitin kahdella eurolla ja sain lisäksi muutaman tilaustyön, joten ihan ok mieli jäi tapahtumasta.

Itse tapahtuma jäi minulta autojännityksen varjoon. Auto kuitenkin kulki ja nyt sillä on ajettu sisäänajoa jo 600 km. Jokunen kysymysmerkki uuden moottorin ympärillä vielä leijuu. Uskaltaisinko kuitenkin sillä ensi lauantaina Kampin Käsityökortteliin?

Ei kommentteja: