torstai 3. syyskuuta 2015

Syystuulia puodilla

Olipas puodilla vilinäinen kesä! Olin varautunut nollamyynteihin ja rauhallisiin ompelupäiviin työhuoneella. Olin buukannut lapsille uima- ja urheilukoulut. Puoti on ollut auki vain kolmena päivänä viikossa klo 10 - 16, josta heinäkuussa kolmena viikkona pidin lasten kesäaktiviteettien ajan lapun luukulla ja oven säpissä pari tuntia päivässä parhaaseen myyntiaikaan. Ja sen vähäisen myyntiajan puodilla pyörivät mukana lapset, mikä ei välttämättä ole kovin hyvä asia kaupan- ja työnteon kannalta. Mutta niin vain heinäkuun kuittisulkeisten jälkeen päädyin lukemiin, että reippaasti yli puolet liikevaihdosta tuli puodilta!


Ei siis ihme, että kepparivarastoni kumisevat jatkuvasti tyhjyyttään ja muutkin oman työhuoneen tuotokset ovat vähissä. Ompeluaikaa on ollut ihan liian vähän. Nettikauppakin on aivan retuperällä, aika ei vain riitä sen päivittämiseen. Olenkin hankkinut puodille omien tuotteideni jatkoksi paljon kivaa jälleenmyytävää paitsi maailmalta, myös suomalaisilta käsityöyrityksiltä. Nyt puodilta löytyy mm. Elvarin karkkikoruja, VIRTA-lasikoruja, Royal B*tch Craft Shopin kepparipinnejä, Vinkeen heijastinliivejä, Arkkikaupan kukkaroita ja kortteja mm. Maarit Kontiaiselta.


Puotini käy ahtaaksi. Mutta eipä hätää: laajentamissuunnitelmat ovat valmiina! Kohta kaatuu seinää!


Puotiin pitää ehdottomasti panostaa lisää. Paitsi tilan ja tuotevalikoiman suhteen, ennen kaikkea aukioloaikojen suhteen. Ensi viikolla saan aukioloaikoihin ja krooniseen aikapulaani helpotusta, sillä loputakin keppihevossirkuksen naisvahvuuteen liittyy uusi harjoittelija! Tästä käänteestä olen valtavan iloinen ja helpottunut. Sydämestäni toivon, että harjoittelu on antoisa meille molemmille.


Ensi viikosta alkaen puodin ovi on siis entistä enemmän auki: ma - pe 11 - 17.


Kohta puodilla häärää uusi pari tekeviä käsiä ja nauravia silmiä.

Ei kommentteja: