keskiviikko 28. lokakuuta 2015

HIHS: viimeinen päivä

Sunnuntaina oli Horse Show'n viimeinen päivä. Expo oli auki klo 10 - 18.30. Hyvillä fiiliksillä, päässä taas paljon uusia ajatuksia.


Hiukset värjäsin punaisiksi rakennusta edeltävänä päivänä. Tulikin ihanan punaiset! Messuhattuna minulla oli Helsingin Käsityökorttelissa Anjo Alleelta ostamani hattu.


8,5-tuntisen myyntipäivän päälle oli aika purkaa messuosasto.


Areenakin sai tehdä tilaa jäälle.


Vaikka kuinka väsyttää, niin näin suuren ja onnistuneen tapahtuman loppuminen on tosi haikeaa. Horse Show'ssa vallitsee aina oma tunnelmansa ja siitä ei haluaisi päästää irti.


Olin tavaroineni autossa lähtövalmiina vähän yhdeksän jälkeen. Matkalla oli pakko pysähtyä kahville, sillä silmät eivät meinanneet pysyä auki millään. Sateinen moottoritie imi kaiken valon. Kotona olin vähän ennen yhtä.

Tiukka urakka, jonka päälle todella kaipaisi vapaapäivän. Tai edes "vapaapäivän" läppärillä nettikauppaa päivittäen ja myyntejä kirjanpitäjälle kirjaten. Siihen luksukseen ei nyt ollut mahdollisuutta, sillä kotiin palasi lähes olemattomiin kutistunut kepparilauma ja seuraavana viikonloppuna mennään messuille taas.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Menikö hyvin tapahtuma siis? :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Hyvä että siellä ymmärrettiin käsityön päälle! Nyt siis ompelukone laulaa ja emäntä nauttii!

terv Salla

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Jasmiina! Hienoa!
Ja autokin kesti vai onko se telakalla:)

Olisi kiva ollut kyllä päästä paikalle mutta nyt tyydyn lukemaan eri paikoista millaista siellä oli ja tietty on tv. Ehkä kukkaro kiittää. Ja ei meidän metsälenkkisuokki nyt niin paljoa tarvitsekaan varusteita, mahaansa ensi kesää varten kasvatellessaan. Jos paremmalla onnella ensi kesänä. Varsa ammuttiin pari kuukautta sitten. Ei tullut jalasta kalua, ristiside jaskana.
t. Heidi

Jasmiina kirjoitti...

Hyvin meni, Anonyymi :)

Kiitos, Salla!

Voi kauhea varsaa, Heidi :( Parempi onni seuraavan kanssa! Ja kyllä tuolta HIHS:stä kummasti löytää "tarpeellista" metsälenkkisuokeille, kun halvalla saa :D Itsellenikin tein löytöjä ja päivitin ratsastusvarusteet tälle vuosikymmenelle (paremminkin -tuhannelle) mm. Kingslandin ratsastushousuilla, viimeisen päivän alerekistä 30,-. Jonain vuonna olisi ihanaa päästä tuonne ihan vain katsojaksi nauttimaan areenan ohjelmasta ja kilpailuista ja penkomaan Expoa oikein ajan kanssa.