maanantai 8. marraskuuta 2010

Koiruuksia

Näihin kasseihin sain toimeksiannon itseltään J. Pukilta, joten suonette anteeksi salaperäisyyden aplikoitujen nimien suhteen. Koiraharrastajille ja harrastuskoirille menevät, treenitarvikkeiden kuljetukseen.Ompelin kassien mukaan vielä pienet heijastimet, jotka voi laittaa vaikkapa koiruuksien pantaan. Ovat pehmeitä eivätkä kilise.Heijastimen (tai jotain muuta) saa kiinni pieneen lenkkiin. Olen varmaan korjannut Ypäjän aikoina yhden loimen liikaa, kun vahvistelin nämä pienet kassitkin plutoniuminkestäviksi. Toimivat siis myös, vaikka koiraharrastukseen kyllästyisikin ja vaihtaisi vaikkapa kuulantyöntöön. Kassi ei ainakaan ole harrastuksenvaihdon esteenä, kun tämä kassi kestää painavammankin kuulan kuljetuksen.


Kassien sisällä on vuori ja vetoketjullinen tasku. Kassin suulla on neppari, etteivät tavarat ihan helpolla kyydistä putoaisi vaikka kantajana olisi koiruus itse.

4 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Onpa ihanan ilmeikkäät koira-aplikoinnit! Uteliaan näköisiä koiria =)

outi kirjoitti...

Ihan pakko kysyä: miten kassista saadaan kuulan kestävä?:D

Jasmiina kirjoitti...

Vaffistuksia, vaffistuksia :D Pikkuruiset kassit, mutta kahvat vahvistelin ihan vanhasta tottumuksesta ja kangas vuorineen on varsin jämäkkää.

K kirjoitti...

Tosi kivoja kasseja! :)