perjantai 17. joulukuuta 2010

Joulukiireitä

Monessa käsityöblogissa vallitsee jouluhiljaisuus. Pukinkonttiin ommeltuja ei esitellä, salaisuus pitää säilyttää aattoon. Täällä ei ole omaan pukinkonttiin valmistunut mitään, ehtiihän tässä :D Toisille sen sijaan on Singeri laulanut. Pehmomaatuskat saivat uuden värisiä mekkoja: turkoosin ja vihreän.


Heijastin- ja PipiPusuvarastoja olen täydentänyt. Ilmeisen sopivia pieniksi pehmeiksi paketeiksi. Punaisia juhlamekkojakin olen saanut ommella jokusen, niiden saumoissa on mukana jouluiloa.


Oma joulu on edistynyt korttiaskartelulla ja joulukirjeillä, jotka sujautan joka vuosi korttien matkaan. Ehtivät postiinkin ajallaan (ei suinkaan viime tingassa).


Joulumieli tarttui mukaan eilisiltana meidän perheen ensimmäisestä joulujuhlasta. Eskarilaisten askarteluista oli rakennettu upea, tunnelmallinen taidenäyttely valoineen ja musiikkeineen. Otso oli kuvaelmassa Joosef.


Ensi viikolla meilläkin tuoksuvat piparit ja hyasintit! Sitä ennen pääsen vielä Tallipahalle viikonlopuksi joulunalustunnelmaan. Tervetuloa kaikille Tampereen suunnalla liikkuville!

Ei kommentteja: