perjantai 24. kesäkuuta 2011

Tallipiha lehdissä

ILTA-SANOMAT listasi Tampereen aarteita lapsiperheille:


"Lapsiperheen loma-Tampere voi olla muutakin kuin huvipuisto Särkänniemi on hieno paikka, mutta isommalla porukalla lomabudjettiin voi tulla melkoinen lovi. IS esittelee muutamia edullisempia vaihtoehtoja nauttia Tampereesta."

"Tallipiha
Finlaysson on tuttu paikka useille Tampereen-kävijöille, mutta kaikki eivät ole tietoisia ihanan tunnelmallisesta Tallipihasta. Kirkon takana oleva Tehtaanpatruuna Wilhelm von Nottbeck hevosia varten rakennuttama 1800-luvun pihamiljöö on näyttämö useille ilmaisille kesätapahtumille, joissa lapset on otettu huomioon.

Kesätiimi suosittelee käymään Tallipihassa myös ostosmielessä, sillä kahvilan ja suklaapuodin antimet ovat ehdottomia kesäpäivän herkkuja ja käsityökauppa tarjoaa hyödyllisiä matkamuistoja.

Kuninkaankatu 4
ma-pe klo 10 - 18, la 10 - 17, su 11 - 17
http://www.tallipiha.fi/"

MATKATENAVASSA on mukava kahden sivun juttu Tallipihasta sivuilla 61 ja 62:

"Pala vanhan ajan idylliä

Tampereen puuvillatehtaan vanhan patruunan Wilhelm von Nottbeckin palatsin entisestä talouspihasta on kuoriutunut keidas keskelle kaupunkia. Kesällä aluetta kansoittavat lapset ja eläimet."

"Vahdin talon ihanan vanhanaikainen puoti toimii kolmen yrittäjän voimin. Ekohenkisestä pikkukaupasta löytyy monenlaista hauskaa lapsille."

Two Finish magazines are introducing Stable Yards. You can read those articles online too:

Ilta-Sanomat
Matkatenava (pages 61 and 62)

Ei kommentteja: