torstai 28. helmikuuta 2013

Viikinkipipoja

Ompelin viikonlopun Viikinkiriehaan viikinkipipoja. Sain kuin sainkin jäljitettyä maailmalta Lillestoffin harmaata viikinkitrikoota, Sampsukastahan tuota saa vihreänä. Kovasti tykkään molemmista väreistä, mutta tämä harmaa oli näihin se oikea. Sarvet ompelin froteesta.

Olen saanut tehtyä melkein kaikki kevään kangastilaukset ja täytyy sanoa, että ikinä ei ole näin paljoa tökkinyt. Kankaiden tulo on kestänyt sekä kotimaasta että ulkomailta ja nyt yksi paketti näyttää kadonneen tullin uumeniin. Se tuli jo Vantaan päämajaan, mutta sieltä Tampereelle se on matkannut pidempään kuin lähtöpaikastaan Hong Kongista Suomeen. Kansainvälistä meininkiä Ahdin tilalla!


Kuvissa pipojen kaverina on Taikaviitan miekkoja ja kilpiä, Tallipihan puodilta niitäkin löytyy.Kansainvälisestä meiningistä täytyy kertoa vielä sen verran, että tein hiljan yhteistyötä venäläisen Veran kanssa, ihkaelävän maatuskan. Yhteistä kieltä ei ole, ummikoita olemme kumpikin. Asiat tulivat kuitenkin selväksi kynän, paperin ja taskulaskimen avulla. Onneksi numerot eivät ole kyrillisiä! Veran yhtä ummikko ystävä onnistui jopa vitsailemaan ilman yhteistä kieltä, elekielellä ja riittävän painokkaalla venäjällä.

Huomisaamuna kurvaan puodille Tullin kautta. Saa nähdä, mitä mieltä olen kansainvälisistä afääreistä sen reissun jälkeen...

Ei kommentteja: