lauantai 18. toukokuuta 2013

Kirppissisustaja iskee jälleen

Näitä löytyy ilahduttavasti aina silloin tällöin: iloisenvärisiä, puhtaita räsymattoja muutamalla eurolla. Kuistilla meillä on aina räsymatto. Tässä uusimmassa löydössä on aivan ihanat värit, sieltä täältä pilkahtaa limenvihreää.


Ikkunalla on kolme samanlaista puista leikkihevosta. Yksi on muisto lapsuudestani, yksi on veljeni vanha ja kolmas kirppislöytö. Pitkä penkki löytyi navetasta aiempien asukkaiden jäljiltä. Hioin ja vahasin sen.


Näitä ihanan vaaleanturkooseja pinnatuoleja on kaksi. Ne ovat osto- ja myyntiliikkeestä vuosien takaa. Paavo-koira on järsinyt molempien jalkoihin muistot pentuajoistaan.


Pieni renginkaappi on ihan tuore löytö. Sen pinnassa on kamala paksu muovimaali, myös sisällä. Jotain sen kaunistukseksi pitäisi keksiä ennen kuin päätän sille paikan.


Pieni naulakko löytyi myös vähän aikaa sitten kirppikseltä. Se löysi paikkansa kohdasta, johon olen monta vuotta halunnut löytää pienen renginkaapin. Renginkaappi löytyi nyt naulakon jälkeen, mutta kovasti jo tykästyimme naulakkoon tässä paikassa.Kuistin ja eteisen välisissä ikkunoissa roikkuvat nyt edelliseen kotiin Indiskasta ostamani lasikoristeet. Ne ovat olleet purkamattomien muuttotavaroiden seassa ja kuin ihmeen kaupalla säästyneet hiirten tuhoiskuilta. Kolmas samanlainen oli ihan silppuna, hiiri oli järjestelmällisesti järsinyt muoviset narut siitä. Ilmeisesti sai tarpeekseen yhden jälkeen ja jätti kaksi muuta koskematta.


Tällaiset sisäikkunat ovat ipanaperheessä toivoton klähmämagneetti, kuten tästä kuvasta näkyy.


Renginkaapin lisäksi kunnostusta odottaa tämä hassu pieni ompelulaatikosto, jossa on neulatyyny.


Alalaatikossa on tapit lankarullille. Tämä ei ole ihan kauhean vanha, olsiko ysäriä? Kellastunutta lakattua mäntyä joka tapauksessa. Täytyy miettiä, mitä pintaan. Jotain iloisenväristä maalia ehkä?

2 kommenttia:

unelmienpuoti kirjoitti...

Mä niin ihastuin noihin portaisiin. Ja muutenkin ihania vanhoja tavaroita ja huonekaluja. TYKKÄÄN. ja räsymatossa kauniit kärit. KAUNISta !

Karo-Liina kirjoitti...

Kyllä kirppissisustaminen on sitä jännintä sisustamista - yleensä ei vielä tiedä mitä tarvitsee ennen kuin kirppikselle menee :)! Ja ekologisuus on suuri osa sen viehätystä. Itse pyrin myös ostamaan kaiken käytettynä. Terkut naapurikunnasta!