keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Minifarmi & kukkamessut Uudessakaupungissa

 
MINIFARMI & KUKKAMESSUT
Uusikaupunki 23.-24.5. klo 10-17

Ahdin tilan kiertävä keppihevossirkus on mukana vain sunnuntaina 24.5!

Uudenkaupungin kesänalkua julistetaan tänä vuonna todellisilla suurmessuilla. Tapahtuma nousee jäähallille ja sen ympäristöön. Puutarha-alan valtakunnalliset Kukkamessut ja viime syksyn uutuus Minifarmi -maaseutumessut lyövät kättä. Laaja tapahtumakokonaisuus järjestetään 23.- 24.5.2015. Aihepiireiltään tapahtumat täydentävät hienosti toisiaan ja järjestely palvelee niin asiakasta kuin näytteilleasettajaakin. Pystymme nyt tarjoamaan laajemman kokonaisuuden ja näyttävät puitteet. Ja mikä parasta – kaikki samalla lipulla.

Messujen www-sivut löydät täältä
ja fb-sivun täältä

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että oli KIVA nähdä sua!!
Toivottavasti Uki ei ollut ihan surkea pettymys. Vakkasuomalaisetku on omanlaistansa väkeä. Jos ei ihan persnetolle mennyt niin toivotaan et sama toistuu ens vuonna.Kuvittelisin ainakin et MiniFarmi jatkaa edelleen, ja toivottavasti Sinä ja Kepparisirkuskin mukana.
Viljamille turpapusu, ja tietty muillekin. Mul tuli vuohikuume, minisellainen...
-paula

Jasmiina kirjoitti...

Oli tosiaan kiva nähdä :) Ei ollut Uki surkea pettymys. Tosi kiva tapahtuma ja varmaan tuosta kehittyy hyvään suuntaan edelleen.

Mä näin, kun ne pikkukilit talutettiin messuilta pois :D Olivat söpöjä kaulapantoineen, mutta jösses mikä pomppu! Ei niillä sorkat paljoa maassa käyneet, hyvä etteivät hyppineet voltteja. Ei ihme, että noita otuksia näkee välillä katoillakin :D