perjantai 17. heinäkuuta 2015

Uusi työhuone eli keppihevostehdas

Tämä kesä on ollut kiireisempi kuin koskaan. Puodin avaaminen ja työhuoneen muutto, verkkopuodin muutto ja tapahtumissa kiertäminen, arkisin tietysti ipanat mukana. Välillä tuntuu, että pääsisin helpommalla, jos ipanoiden sijaan kuljettaisin mukanani laumaa vuohia. Alkukesästä päätin alkaa pitää yhden vapaapäivän viikossa. Siinä on vielä harjoittelemista, mutta puolikkaita vapaapäiviä olen pitänyt jo hyvin. Ne onnistuvat, kun työhuone on pois kotoa.

Työhuoneella tavarat ovat löytäneet paikkansa. Ompelukoneet ovat käyneet huollossa, haen vielä viimeisen ensi viikolla. Keskeneräisiä töitä alkaa putkahdella työhuoneelle ja valmiita puodin puolelle.

Työhuone minulla on vielä esittelemättä. Tältä siellä näyttää:


Maalasin yhden seinän vaaleankeltaiseksi. Maalien kanssa piti olla luova, sillä remonttibudjettini oli hyvin rajallinen. Ostin koko puotiin vain valkoisen, vaaleansinisen ja punaisen maalin. Sekoitin muita värejä itse. Vaaleankeltaista sain lorauttamalla valkoiseen vähän keltaista vanhoista jemmoistani. Ikkunaseinällä oli ollut kiinnitettynä jotain, josta oli jäänyt pahat jäljet. Ne peittyivät mattamustan maalin alle ja minä sain liitutaulun.


Työhuoneelle tuo hieman haastetta se, että kadulta näkee suoraan sisälle. Huone on siis pidettävä siistinä :DVanhat pahviset farkkukaupan T-paitamallit sain House of Simonen Pialta. Ne ovat ihanat - kiitos!


Kankaat ovat nyt varastohuoneessa, mutta työhuoneen hyllyyn mahtuu paksuja tekoturkiksia ja muita tarvikkeita. Matkalaukuissa on mm. kaavoja, nauhoja ja pitsejä.Työhuoneen vieressä on toimisto. Sen valtaavat nyt vielä ipanat, mutta koulujen alkaessa saan senkin omaan käyttööni.


Seinillä on vanhan työhuoneen seiniltä tuttuja tauluja ja muutama uusikin.


Tämä huone on ihanan valoisa. Paksujen kiviseinien sisällä on kesällä viileää. Näyteikkunan varalle minulla on suunnitelmia - kunhan vain ehdin toteuttaa ne!

Ei kommentteja: