tiistai 26. heinäkuuta 2016

Puodin sulkijaissa

Lauantaina juhlittiin puodin sulkijaisia ja yritykseni 7½-vuotista taivalta. Kiitos teille kaikille, jotka päivään osallistuitte  


Pystytin puodin sisäpihalle keppariradan, joka oli auki itsepalveluperiaatteella.
Puodin eteen parkkeerasin kauppa-auton.


Se sai vielä kerran kuskikseen Petteri Punakuonon ja apukuskin penkillä istui Pusu-Essi.Puodille tein sulkijaisiin uusiksi somisteiksi vanhoista kirppisvarjostimista valoketjut kassan päälle ja teetin painossa kapalevykyltin keskipöydän yläpuolelle. Virittelin vielä ilmapalloja kattoon.


Tarjolla oli pientä herkkua: vaahtokarkkeja, popcornia ja punaista limonadia. Rakastan popcornin tuoksua ja tälle puodille se todella sopiikin.Sulkijaistapahtuma oli samalla visualistin näyttötyöni käytännön osuus. Niinpä ikkunoitakin piti miettiä tarkasti ja pitää itseni aisoissa runsauden suhteen. Taikurin hatusta kurkkaavasta jongleeraavasta Kewpie-nukesta tuli hauska. Messumaskotti Neiti Norsunen pääsi myös töihin vielä kerran.


Hiki oli tirehtöörittären otsalla kaiken puuhan keskellä. Samalle viikolle sattuivat tietenkin heinäpoudat ja eikös yksi hevosistakin alkanut ontua! Mutta selvittiin tästäkin ja puodilla ikkunat ja pinnat kiiltelivät puhtauttaan :D


Ihana päivä   Tuttuja ja tuntemattomiakin tuli läheltä ja kaukaa. Loppuinventaarion tekokin tämän päivän myötä helpotti :)Illalla kokosin keppariradan vielä kerran auton kyytiin ja huristelin kauppa-autolla viimeisen kerran myyntitapahtumasta kotiin.


Kiitos teille kaikille    


PS. Puoti on auki vielä heinäkuun viimeisen viikon arkisin klo 11-17. Tervetuloa tekemään ale-löytöjä!

Ei kommentteja: