lauantai 22. tammikuuta 2011

Itkettävän ihana keijukangas


Tämä kirpaisi. Metsästin maailmalta ihanaa Michael Millerin keijukangasta, juuri oikean vihreää. Ajattelin ommella siitä kesäksi mekkoja myyntiin. Kangaspaketin hurmioitunut hypistely kuitenkin loppui lyhyeen.


Varmistin vielä sähköpostilla Michael Miller Fabricsilta, että tarkoittaako tuo myös pientä ja mitätöntä minua kaukana Suomen perukoilla. Tarkoittaa se. Ei löytynyt porsaanreikää. Tämän sarjan keijukankaista ei saa ommella myyntiin mitään missään päin maailmaa.

Tästä teen siis jotain omille tytöille ja itselleni, mutta kangasta riittää myyntiinkin.


EDIT 12.2.-11
Kangasta on jäljellä enää omaan käyttöön, kiitokset teille ihanille ostajille!

4 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Voi ihmettä, miksei ne halua että tuosta tehdään mitään myyntiin?Olishan se niidenkin etu että kangasta ostettaisiin paljon!! (millä hinnalla myyt ylimääräistä kangasta?)Tuo kangas on kyllä superihanaa!

kanaemo kirjoitti...

Voi höh! >:/ Että pitääkin olla harmillinen juttu, ja noin ihana kangas!!
Minuakin kiinnostaa kankaan hinta... jos sitä riittää..?

Jasmiina kirjoitti...

Harmittaa vieläkin, ja arvatkaa näyttääkö nyt muut kankaat yhtään miltään, kun tuosta ehdin jo suunnitella :(

Ihan halpaa tuo ei ole, 19 e metrihintaan voin sitä myydä.

Tuolla tekstissä linkittämälläni Michael Miller Fabricsin sivulla on tarkemmat tiedot kankaasta. Keijujen kimalle on hopeanväristä.

Sarita kirjoitti...

Aika erikoista, ettei tuosta kankaasta tehtyjä juttuja saa myydä. Ainakin se olisi mielestäni pitänyt mainita kangasta myyvän paikan sivuilla, jotta joku ei erehdy metritolkulla ostamaan tuota kangasta pelkästään omaan käyttöön...