sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

14 pientä merirosvoa

Perheessämme alkoi uusi aikakausi. Eskari on tuonut mukanaan kavereita. Täällä maalla välimatkat ovat pitkät ja lähimmät lapset asuvat kilometrien päässä, joten vapaa-ajalla ei paljoa nähdä. Juhlakutsut otettiin iloisina vastaan ja piha ja talo täyttyivät pienistä merirosvoista. Melua ja iloa!

Juhlat saatiin aloittaa pihalla auringonpaisteessa. Askarreltiin merirosvolippuja, seikkailtiin veneessä, oltiin maata, merta ja laivaa, kapteeni käskee ja tietysti aarteenetsintää. Lahjojen avaus oli jännää!

Pienet merirosvot söivät merirosvomuffinsseja, pizzaa, omilta 70-luvun synttäreiltä tuttuja cocktail-tikkuja, kultakaloja, popcornia, keksejä, karkkia ja tietysti kakkua.

Viljami-poni taisi tanssia sadetanssia ja sai viettää ponitalutuksen sijaan lokoisia hetkiä laitumella, kun ukkoskuuro tuli kohdalle. Pienet juhlijat leikkivät sisällä Kapteeni Kolmihaivenen puujalkaa (aasinhäntä olisi ehkä latistanut merirosvoustunnelman), piirsivät ja kokosivat legoja.

Ihanat juhlat, ihania pieniä merirosvoja ja voi, miten onnellinen 7-vuotissynttärisankari! Kiitokset kaikille mukana olleille!


Otso's 7th birthday party with 14 little pirates. Rrrrr!

3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Ihania kuvia, iloisia lapsia ja mahtavat puitteet juhlille!

Taru

ulla kirjoitti...

No ny on semmoiset bibbalot joissa olisin halunnut olla mukana :D
Myöhästyneet onnittelut<3

Jonna kirjoitti...

Kivannäköiset synttärit :) kivaakin varmasti ollut!