maanantai 25. heinäkuuta 2011

My Little Pony -mekot

My Little Pony -villitys on tarttunut Aurorasta Arettaankin. Niinpä minua vähän kirvelikin Auroralle aiemmin antamani lupaus tehdä ponilakanoista mekko, kun ne jäisivät pieniksi. Lakanat olisivat nimittäin nyt Aretalle sopivat. Lupaukset täytyy kuitenkin pitää.

Täytyy sanoa, että enää ei kirvele. Mekoista tuli sen verran herkulliset - ja tytöille mieluiset! Vihreä värimaailmakin hyväksyttiin mukisematta. En olisi edes tarvinnut salaista asetta taivutteluun: pinkkiä glitteriä. Olen ostanut glitter-kangasvärejä aikoinaan Tiimarista. Kestävät 40 asteen pesun ja pysyvät, kunhan pesee vaatteet nurin.


Kangas: kierrätetty + jämäpaloja
Kaava: oma
Kengät: Converse (Mun lempparit! Mietin näitä laittaessani, että jos pitäisi valita itselleni loppuelämäkseni vain yhdet ainoat kengät, valitsisin nämä - punaisina.)
Korut: Planet Ida
Pinnit ja hiuslenkit: GymboreeSovittelin jo kaavaa suuren siivekkään ponin kohdalle, mutta Aurora halusi mekkoonsa istuvan ponin. Tämä kohta kankaasta toimiikin paljon paremmin, siivekäs poni olisi ollut yksinään liian iso. Selkäpuolelle Aurora halusi sydämenmuotoisen kuumailmapallon. Se on kuulemma iiihana.

Aretan mekkoon sovitin yhden ponin keskelle. Takaosaan riitti kukkivaa niittymaisemaa.Ihanat tytöt, kauniita kuin karkit! Reissuun laitetaan hiukset kauniisti ja kimalletta poskiin molemmille. Kynnet saa leikata vain, jos samalla laitetaan kynsilakkaa. Pienet riiviöt, täynnä kiherrystä ja kepposia!My Little Ponys are very in right now for my little girls. I made these dresses from Aurora's old sheets.

3 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

on kyllä hyvät kuvat poneista kankaassa ollut. meilläkin varmana tykättäisiin samoista poneista jos niitä joskus kirppikseltä löytäisin..

Jasmiina kirjoitti...

Tosi kaunis kangas utuisine väreineen! Ei tosiaan haittaisi löytää tuota lisää, hyvälaatuista ja tiheään kudottua.

Pörri kirjoitti...

Loistava idea :) Mulla olis ainakin 1 ruusulakana mikä ei toimi enään lakanana. Siitä voisinkin hyvin tehdä uusio mekkoja Martalle:)