tiistai 5. heinäkuuta 2011

Tällä viikolla Tallipihalla paljon tapahtumia


Runopiha


ke 6.7. klo 18-22

Tänä vuonna Runopiha on tavallista musiikillisempi. Tapahtumassa sooloilevat sekä Samuli Putro että Samuli Happo. Virolainen Elo Viiding lukee runojaan. Muut runoilijat: Anni Sumari, Juhani Ahvenjärvi, Jarkko Tontti, Maria Saarinen, Jani Salminen, Sinikka Laitinen, Teppo Paulasto ja Minna-Riikka Tuohiniitty. Mukana myös runoimprovisaatioryhmä Muuntaja.

Viitapiiri järjestää jokakesäisen Runopiha-tapahtumansa jälleen Eino Leinon päivänä. Yleisölle ilmaisessa runotapahtumassa on tänä kesänä teemana ”runousko?"Penedo kansantanssia


ke 6.7. klo 12.00

Penedon Kansantanssin Ystävät (PKY) on suomalaisia kansantansseja tanssiva ryhmä Brasiliasta, Penedon suomalaisesta siirtokunnasta. Ryhmässä on sekä brasilialaisia että suomalaisten jälkeläisiä. Tanssiryhmässä on 9 paria.
Tanssiryhmän ajatuksena on suomalaisen kulttuurin ylläpitäminen esittämällä ja perinteitä vaalien.
Esiintymisasut noudattavat suomalaista kansallispukuperinnettä. Mutta koska esiinnymme pääosin trooppisessa ilmastossa, asumme ovat kevyempiä ja brasilialaisista materiaaleista valmistettuja. Ryhmä esiintyy taustamusiikin säestyksellä.

Ryhmä esiintyy viikottain Penedon Suomi-klubilla (Clube Finlândia) ja kutsuttuna eriliasissa festivaaleilla ja tapahtumissa Sao Paulon ja Rio de Janeiron osavaltioissa. Edellinen Suomen vierailu tapahtui vuonna 2006.Salsaa


Salsaa ja kuumia karibialaisia rytmejä joka torstai kesä-elokuussa klo 20-22

Tervetuloa tanssimaan, katselemaan ja kuuntelemaan!
Virvokkeita ulkoterassilta (säävaraus).
Azúcar - Tampereen salsa RyMedieval Folk Fest II


la 9.7. klo 12-16

Luvassa on musiikkia ja hyvää meininkiä sisältäviä folkahtava minifestivaali, joka on suunnattu koko perheelle. Bändit soittavat tasatunnein.
Esiintyjinä: Greenrose Faire, Jhary´s, Lemuria & Härkätien Leikarit.
www.medievalfolk.com


Pelimannimusiikkia


su 10.7. klo 12-16

Pelimannimusiikkia Trio Nautiluksen tähdittämänäTallissa Pasi Leinosen luontoaiheinen valokuvanäyttely 1.-15.7.

Hevosajelua ja ponitalutusta ke-su 11-17.

Kaikkiin tapahtumiin vapaa pääsy, tervetuloa!
This week there is a lots of happenings at Stable Yards.

Ei kommentteja: