lauantai 15. syyskuuta 2012

Heppatunika ja hippopaita

Nämä Pirjon ja uuden tuttavuuden Pusu-Essin esittelemät ompelukset matkaavat Viljami-ponin vanhaan kotiin, Viljamin Äidille. Tunikaan ompelin Viljamin ja tähtivyön. Toivottavasti Viljamin Äidille tulee mieleen hyviä muistoja tähtientuijotteluratsastuksilta ilman satulaa. Viljami tuijottelee tähtiä edelleen. Muisteleekohan sekin aikaisempia retkiään?


Kankaat ovat velouria - farkunsinistä, oliivinvihreää ja turkoosia. Ja ihan mahdottomia kuvata oikeissa sävyissään kamerallani!


Samaan osoitteeseen lähtee myös T-paita veikeästä hippokankaasta. Ompelin myös paitaan sopivat shortsit.


Pusu-Essi on tuore kirppislöytö. Se lähti matkaan, kun ehdimme Otson kanssa tehdä pikaisen kirppiskierroksen ennen budokoulun alkua. Tuore budokoululainen ei onneksi ollut moksiskaan, vaikka saikin Kuplan takapenkille kaverikseen näin muikean mallinuken. Meidän perheen perinteiset nolaukset tulikin hoidettua heti kättelyssä, sillä mallinuken ajelutuksen lisäksi odotellessani poikaa tunniltaan valkoasusten ja enimmäkseen mustavöisten omaa tuntiaan odottelevien herrojen keskellä, kuului laukustani Austin Powersin äänellä: "Groovy baby, oh behave!"

Ei kommentteja: