perjantai 22. marraskuuta 2013

Lampaiden uusi talvitarha

Ei ole Ahdin tilallakaan aina kesä, ei. On marraskuu, pimeää, harmaata ja loskaa.

Mies teki lampaille uuden aitauksen tallin eteen. Nyt ne ovat pihavalojen piirissä, paremmin turvassa ilveksiltä - ja säältä. Tähän tarhaan ne on sitä paitsi helppo päästää tallista vaikka kovillakin pakkasilla lyhyiksi ajoiksi kerrallaan.Tallin ylisille johtavan sillan alla on erikoinen kellarimainen rakennelma. Se on ollut pelottavasti veden vallassa ja siksi tähän asti naulattuna tiukasti umpeen. Nyt täytimme sen miehen kanssa kivillä ja hiekalla. Mies teki vielä puulattian, jonka päälle laitettiin olkia. Lampaat ottivat heti bunkkerin omakseen. Täytyy vielä kalkita tuo ensi kesänä, sinne saisi varmaan pienen valonkin. Vähän hurjalta se näyttää näin salamalla kuvattuna.Hevosten tarhan puolella lampailla on vähän tilaa jaloitella ja haistella säätä.


Hevoset eivät ole uusista naapureista moksiskaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,
Viljami sekä rakas enkelityttö Carisma alias Kelttutyttö, Keltainenhevonen, Keltsi, Tammukka, Tyttöhevonen, Wuonohevonen, Kuonohenvonen jne pääsivät turvallisesti ehjinä kotiin. Olivat paketteineen päässeet postin noutotiskillä postitytön viereen paraatipaikalle nököttämään, kun paketti oli hänestä niin hauskan mallinen. Sisältökin osoittautui upeaksi. Kiitos vielä!
Pääsivät paraatipaikalle myös kotonamme. Kiinnitin olohuoneen seinään telineen mistä vahtivat kissojen ja corgi-koirien mellastusta.

Jasmiina kirjoitti...

Posti oli nyt hyvin perusteellinen ja koko postilaitos ilmeisesti ottanut näiden kuljetuksen kunnia-asiakseen :D Hyvä, että tulivat ehjinä perille ja kiva kuulla, että ovat mieluisia :)

Amalia kirjoitti...

Onpas lampailla nyt hyvät oltavat. Tuo "bunkkeri" näyttää itse asiassa aika kodikkaalta... Ei ihme, että lampaat tykkäävät! Mukavaa joulunodotusta sinulle ja laumallesi.