torstai 19. joulukuuta 2013

Vielä...

Nyt tekisi mieli jo lipsua työhuoneelta talliin. Vielä en kuitenkaan voi, sillä keppihevosia puuttuu vielä monesta pukinkontista. Kahvia ja buranaa, niillä käy keppihevospaja.Vielä hetki työhuoneella ja Joulutorilla, sitten aion nukkua.

7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Hyvähän se on, jos kerta kauramoottoreita odotetaan. Kiva, et viel on lapsia, joilla on mielikuvitusta ja tollanen keppiheppailu taitaa olla varsinkin tyttölasten mieleen.

Sirkku kirjoitti...

Enkös mä jotakin sensuuntaista ennustanut, että keppihevosesta tulee sun tämän joulun hitti?
Voimia loppukoetukseen ja sen jälkeen rauhallista ja levollista joulujuhlaa.

Jaana kirjoitti...

jaksaa jaksaa :) sitten onkin ihana rauhoittua joulun viettoon mutta uskon kyllä, että hinku olis kova sen oikean kauramoottorin vierelle..mulla ainaskin!

tarja marjeta kirjoitti...

Todella ihania nämä sinun keppihevoset. Ja kyllä pojatkin niillä leikkii. Hyvää jaksamista sinulle, näihin päiviin ennen joulua.

Jasmiina kirjoitti...

Jaksaa, jaksaa :)

Kyllä tosiaan pojatkin tuntuu tykkäävän keppihevosista. Tytöt tietty, mutta yllättäen myös aikuiset. Nämä on saaneet Joulutorin kulkijat kommentoimaan ja juttelemaan.

Liikuttavin oli ehkä kuurosokea vanha pappa, joka oli liikkeellä avustajan kanssa. Avustaja viittoi ja pappa tunnusteli viittomat käsillään. Tunnustelivat tavaroita, että pappakin pääsi torin tunnelmaan. Pappa oli melko ilmeetön, kunnes keppihevosen kohdalla ilme kirkastui kuin pikkupojalla ja papparainen laukkasi keppihevosella innoissaan :D

Merja kirjoitti...

Ihana toi Papparaisen reaktio!

Susanna kirjoitti...

Voi sinä urhea nainen!

Toivon noita ihania papparaisia enemmänkin, kyllä tuollaiset kohtaamiset ovat se myyntitapahtumien suurin riemu.