torstai 20. maaliskuuta 2014

Arvontakone pyörii

Eilisiltana viriteltiin arvontakone hollille. Iskulause-ehdotuksia tuli 40 kpl, joten arvottavana oli 50 euron lahjakortin lisäksi yksi tuotepalkinto. Arvonta suoritettiin perinteiseen tyyliin: tulostin kaikki iskulause-ehdotukset, leikkasin lippusiksi ja rypistelin palloiksi purkkiin. Onnettarena toimi Aretta.

Ihanan positiivisia olivat kaikki ehdotukset ja monesta huomasi, että niitä oli todella mietitty. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!
 

Ensimmäisenä arvottiin 50 euron nettipuotilahjakortin voittaja. Onnetar poimi hyppysiinsä nimimerkki linnuton puu lipukkeen. Onnea! Otan yhteyttä voittajaan.


Seuraavana arvottiin tuotepalkinto: matkalaukkutagi, kynsiviila ja kaksi silkkipaperikoristetta (arvo 24,80).


Onnetar kävi purkin kimppuun...


... ja poimi voittajaksi Maikin arvan. Onnea! Otahan Maikki yhteyttä info(ät)ahdintila.fi ja ilmoita yhteystietosi, niin postitan palkinnon!


Koska hyviä ehdotuksia tuli monta ja palkitseminen on kivaa, laitan jakoon vielä kaksi bonuspalkintoa erityisen kivoista iskulause-ehdotuksista. Yksikään ei tule käyttöön ainakaan sellaisenaan, mutta kovasti tykkäsin SannaP:n ehdotuksesta Tuliaisia sateenkaaren tuolta puolen. Kiitos sinulle, otan yhteyttä sähköpostiisi. Sinulle lähtee Mood Swing -kierrätyspussukka ja kynsiviila.


Nimimerkki Tee Koon ehdotus Rokki soi ja Ahti ompelee! ilahdutti myös. Niinhän se homma täällä toimii :) Otan myös sinun sähköpostiisi yhteyttä lähettääkseni kiitokseksi keittiöpyyhkeen.


Käyn noiden sähköpostien kimppuun illalla, kun talo taas hiljenee, joten älkää ihan heti odotelko viestejä :) Siihen asti puuhastelen kaikkea, mitä nyt mammalomalainen pienten ihmisten kanssa puuhastelee.

Facebookissa 600 tykkääjän raja lähestyy, sen rikkouduttua arvotaan siellä puolella taas.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voi, miten ihanaa! Kiitos, kiitos, kiitos!♥