lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naisten messuilla Stormissa

Tästä se taas pikku hiljaa käynnistyy: tapahtumasesonki. Mammalomailen edelleen, mutta eilisiltana oli ihan omalla kylällä vain kolmen tunnin mittainen tapahtuma, Naisten messut, joten sinne raaskin lähteä. Olin tässä tapahtumassa nyt kolmatta vuotta mukana ja omalta osaltani myynti on vilkastunut vuosi vuodelta. Erityisen mukavalta tuntuu, että muutama asiakas tuli varta vasten Ahdin tilan tuotteita hakemaan. Pari tilaustyötäkin messuilla tilattiin. Tunnelma oli mukava ja tänä vuonna sain myyntipaikankin valoisasta ja tilavasta aulasta, joten kolme tuntia hujahti hetkessä. Ehdin itse kiertämään muiden yrittäjien pöytiä vasta, kun ensimmäiset kantoivat jo pöytiään ulos. Oikein onnistunut tapahtuma!


Minulla oli pöydässä kevättä ja pääsiäistä. Värit eivät taida tänäkään vuonna rauhoittua - päinvastoin! Olen ihan värikkäiden retrokankaiden lumoissa, keltainen on noussut uudeksi lempivärikseni. Messuille sain valmiiksi vinon pinon uusia Pirkko-pipoja. En ole ehtinyt vielä edes kuvata niitä, mutta täytyy esitellä ne täälläkin lähipäivinä.
Kiitokset asiakkaille, kanssamyyjille ja järjestäjille!

2 kommenttia:

piaeliina kirjoitti...

Voi kun olisin älynnyt, että tuollaisetkin messut on näin lähellä niin olisin tullut edes katsomaan. Hienoa, että myynti sujui hyvin! Näytät kyllä tosi pirtsakalta ja pöytä iloisen kutsuvalta.

Jasmiina kirjoitti...

Tuut mukaan ensi vuonna :) Tuolla on yrittäjiä laidasta laitaan: Tupperwarea, Me&I:ta ja muita kotikutsuilijoita, Herbalifeä, pieniä sisustuspuoteja, laukku- ja kukkarokauppiaita ja käsityöläisiä. Harmi, etten ehtinyt kuvata muualta!