keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Käsityökorttelikiertue starttaa Jyväskylästä 10.5.

Täällä alkaa olla paniikkia ilmoilla. Pitkään odotettu ja suunniteltu Suomen Käsityöyrittäjien  Käsityökorttelikiertue alkaa ensi lauantaina! Koko kiertue toteutetaan talkoovoimin ja lähes nollabudjetilla. Olen niin innoissani, sillä tämä on vasta jonkin uuden ja ehkä suurenkin alkusoittoa. Tietäisittepä vain, mitä kaikkea me unelmoimme, suunnittelemme ja järjestelemmekin jo! Hienoa olla mukana!


Jyväskylän Käsityökortteli on ensimmäinen tapahtuma, johon olen ilmoittautunut kauppa-autolla. Mies on korjannut sitä kuumeisesti, työpäivät jatkuvat niin kauan kuin päivänvaloa riittää. Nyt auto on lähes valmis, sen rästissä olevat ajoneuvoverot on maksettu ja vakuutus hankittu. Enää puuttuu yksi laatikollinen kaksi viikkoa sitten tilattuja osia ja katsastusmiehen leima. Saa nähdä, pääsenkö Jyväskylään, jännittäväksi menee!


Olen saanut ommeltuakin. Jotain pientä uuttakin on Käsityökortteleihin luvassa. Luvassa on myös muhkeat alekorit valikoimista poistuvia tuotteita, esim. pipoja ja paitoja.


Kotona piha on haravoimatta ja ikkunat pesemättä. Miehellä riittää töitä kauppa-auton kanssa ja minä käytän lapsilta ja eläimiltä liikenevän ajan ompeluun. Vauva-arki jatkuu meillä siis edelleen :)


Tehdään kotihommia ja remonttia myöhemmin, nyt muu on tärkeämpää.


Ensi lauantaina nähdään Jyväskylän Satamassa! Ehkä...

Ei kommentteja: