keskiviikko 21. tammikuuta 2015

HelpBOX

Viime elokuussa Hämeenlinnan Elomessuilla naapuriosastollani esitteli tuotettaan tutun oloinen mies. Hän paljastui tutuksi TV:stä, Leijonan luola -ohjelmasta, mutta myös entiseksi koulukaverikseni.

Pasi oli esittelemässä keksimäänsä lelulaatikkoa, HelpBOXia. Laatikossa voi säilyttää esim. legoja ja se aukeaa kokonaan leikkialustaksi, joka on helppo koota leluineen leikin päätyttyä pois. LED-valaistuun laatikkoon saa lisävarusteena eri teemaisia, kestäviä kulissipintoja.
 

Meillä ei ole nyt tarvetta lelulaatikoille, niin kätevältä kuin HelpBOX vaikuttikin. Sen sijaan ihastuin kulissipintojen grafiikkaan ja ostinkin omille ipanoilleni tuliaisiksi yhdet tarrasetit. Tarrapakkauksissa oli tukena juuri sopivan kokoinen pahvi ja sille liimasin suurimman tarroista, tytöille Princess-sarjan lattiatarran. Nämä leikkialustat ovat osoittautuneet todella mieluisiksi ja hurjan kestäviksi.


Aretan ponit kokoontuvat tanssiaisiin.


Auroran alustalla vuorottelevat Littlest Pet Shop - hahmot, legot ja Monster High -nuket.Otsolle ostin Space-sarjan tarrat. Avaruusasema-alusta on ollut käytössä ainakin legoleikeissä.Alustat ovat sen verran kivan näköisiä, että ne säilytetään näkösällä. Mietin jo, että jonkun suurista tarroista voisi laittaa vaikka kehyksiinkin.


Ehkä näissä on parasta kuitenkin juuri käytettävyys. Tykkään! Ja jos lelulaatikoiden tarvetta jollain on, voin lämpimästi suositella HelpBOXeja. Siltikin, ettei tämänkään bloggauksen taustalla ole minkäänlaista blogiyhteistyötä.

3 kommenttia:

Nangelwolf kirjoitti...

Kätevältä vaikuttaa=)

Oletkos muuten ikinä harkinnut lähettäväsi noita ottamiasi kuvia kilpailuihin?=)
http://www.kamera-lehti.fi/suomalainen-tori-2015-valokuvauskilpailu/

Lilli kirjoitti...

Onpas kivoja! Jotain tuollaisia olisi itsekin kaivannut muksuna pikkueläinten ollessa lempi leluni. Minulla olikin yksi keskikokoinen savannialusta, mutta joskus olisi halunnut pistää eläimet jonnekin muuallekin. Esim. pikkueläinten joulujuhlissa sali olisi ollut tarpeen ;)

-Lilli-

Jasmiina kirjoitti...

Nangelwolf: eipä ole tullut mieleen! Nyt kyllä pistän vinkin korvan taakse, kun on noin sopiva aihe kisassa :) Mä vaan kuvaan kännykällä, joten en oo ikinä ajatellut näitä kuviani valokuvauksellisesti kovin kummoisina, mutta jos joku oikein hyvä tilannekuva sattuu muistikortille, niin ehkä kuvan laatu ei silloin niin ratkaiseva ole.

Lilli: tuo tanssiaissali ON todella tarpeellinen :D