perjantai 16. tammikuuta 2015

Sisustuspäivitystä makuuhuoneeseen

Joulukoristeiden siivoamisen myötä tekee aina mieli laittaa vähän uutta. Nyt vaihdoin makuuhuoneeseen taas vaihteeksi valkoisen päiväpeiton ja sen päälle Joulutorilla palvelleen tekoturkispeiton. Ostin Huopahelvin mökistä Joulutorilta suuren, ruskean lampaantaljan. Senkin laitoin nyt sängylle. (Ostin toisenkin suomenlampaan taljan Pajukannan tilan mökistä, saman värisen, mutta lyhytkarvaisemman. Se sai joululahjaksi kummipoikani.)
 

Tyynyliinat ovat kirppislöytö. Tykkään kovasti tuosta kylmästä lilan sävystä.Aretta sai uuden sängyn (esittelen sen seuraavassa postauksessa) ja Amerikan arkku ei enää mahtunut huoneeseen. Se muutti toistaiseksi meidän sänkymme päätyyn. Tässä on kyllä ihan selvästi arkun tai penkin paikka.


Vanhat tikapuut ovat pitäneet paikkansa naulakon alla.


Kaapin päälle on kertynyt lisää riikinkukon- ja strutsinsulkia. Riikinkukonsulkia löysin kirppikseltä ja strutsinsulkia ostin Seinäjoen käsityömessuilta.


Makuhuoneeseen on päätynyt huonekaluja, joille ei oikein ole käyttöä muualla. Ei ykkösvalintoja tosiaankaan. Silti tykkään makuuhuoneemme sisustuksesta kodissamme eniten.


Ehkä siinä on joku suunnittelemattomuus, joka kolahtaa. Hulluja esineitä ja vastakohtia. Menneen maailman tuntua ja matkustavaisten henkeä.

2 kommenttia:

DancingCloudsandMore kirjoitti...

Moikka! Kauniita kuvia, mulla on kans toi perhos-ja ruusukeksirasia :)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos :) Nuo vanhat keksirasiat ovat aivan ihania. Mä en pysty olemaan ostamatta niitä, jos kohtuuhintaisina ja -kuntoisina vastaan tulee. Työhuoneella niitä on useampi.