maanantai 16. helmikuuta 2015

Back in business: Ystävänpäivää ja Laskiaista

Nyt on uusi työvuosi korkattu ja ensimmäiset tapahtumat käyty! Back in business ja tästä se taas lähtee. Hyvältä tuntuu, arkiselta. Kummassakaan tapahtumassa ei myyntiennätyksiä hätyytelty, niin kuin ei tähän vuodenaikaan yleensäkään. Oli kuitenkin mukavaa nähdä tuttuja käsityöyrittäjiä ja muita työkavereita pitkästä aikaa. Hiljaisina hetkinä ehdittiin hyvin vaihtaa kuulumiset ja suunnitella tulevan kesäkauden tapahtumia viime hetken vinkkeineen.
 

Tallipihalla olo aina kotoisa, se vain on niin ihana ja tunnelmallinen paikka. Tallipihalle olen tulossa tämän vuoden aikana kauppa-autolla monta kertaa, keppihevosesteradankin pystytän kesällä.
Ystävänpäivätapahtumassa Pyynikin palloiluhallilla lauantaina olin niin ruosteessa, etten huomannut kuvata ollenkaan. Ainoastaan Metkunin Sarianne nappasi minusta ja Tirnukan Katarinasta tämän otoksen Instagramiin. Minulla oli taatusti tapahtuman ryppyisin pöytäliina ja korttimaksupäätekin jumissa jonkin päivityksen jäljiltä, mutta olin sentään oikeassa paikassa ja sovittuun aikaan.


Nyt jatkan taas hetken yhdistettyä mammalomailua ja Tampereen hevosmessuille valmistautumista. Työrintamalla on pari kutkuttavaa uutta projektia meneillään, niistä kerron myöhemmin lisää.

Yrittäjyyttäni ja yritystä olen miettinyt viime aikoina kovasti. Noita mietteitä olisi varmaan hyvä naputella tänne blogiinkin. Mustaksi valkoiselle ja suunnitelmiksi tulevalle vuodelle. Tästä vuodesta on tulossa työntäyteinen!

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Mukavalta näyttää tallinpihalla. Noi ulkotapahtumat on kivoja jos ilmat sallii :). Tänä keväänä en taida ite osallistua yhteenkään ulkohommeliin, tai en ole ainakaan vielä ilmoittautunut muualle kuin messuille joissa olen käynyt muinakin keväinä ;) ( mikä sana, keväinä, hi )
Kaupan pystyttäminen tauon jälkeen on kyllä haastavaa kun puolet tavaroista on hukassa eikä mistään tunnu muutenkaan tulevan mitään ja sitte loppuvuodesta.., millä rutiinilla kaikki sujukaan. No, oppia ikä kaikki ja yleensä kaikki sitte kuitenkin jotenkin hoituu.
Mukavaa hiihtolomaviikkoa sinne

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, Maarit :) Tallipihalla oli taas kiva tapahtuma. Pakkanen nipisteli varpaita, mutta auringonpaiste oli ihana.

Hassua tosiaan, miten ruosteeseen menee. Ei joulusesongista kuitenkaan niin kauan ole. Nyt sain ihmetellä, mitä kummaa olin miettinyt tavaroita pakatessani :D