tiistai 5. joulukuuta 2017

Sastamalan Vanhanajan joulumarkkinoilla


Taas mentiin! Kotikaupungin tapahtumaan otin ipanat mukaan perjantai-iltapäiväksi. Sastamalan Vanhanajan joulumarkkinat olivat tänä vuonna kaksipäiväiset ja järjestettiin ihan vanhan puotini naapurissa Pukstaavin pihapiirissä Marttilankadulla. Mukana humussa olivat myös Herra Hakkaraisen talo ja lähialueen liikkeet. Joulunavausta juhlistettiin vammalan torilla parin korttelin päässä lauantaina.


Oma myyntipaikkani oli ihan Pukstaavin sisäänkäynnin vieressä. Perjantaina satoi lunta ja pikkukaupunkimme kaunein miljöö ei hävinnyt suuren maailman joulutoreille. Voi, mikä tunnelma!Illalla julkistettiin naapurin valkoisen funkkistalon seiniin heijastettava video- ja valotaideteos. En ehtinyt nappaamaan siitä kuvia, vain tuo sininen kulma tässä julkistamishetkellä näkyy. Väki oli kerääntynyt kadun vastakkaiselle puolelle teosta katsomaan, siksi näyttää niin autiolta :D Täältä löytyy kuvia ja videota taideteoksesta.Markkinamyyjiä oli sisällä Pukstaavissa ja pihapiirin myyntikojuissa. Pieni kuoro kiersi laulamassa joululauluja ja itse Joulupukki oli tietysti mukana. Sisällä Pukstaavissa sai askarrella, ulkopuolella paljastettiin jouluikkuna.
Niin ihana paikka! Ja täytyy myöntää, että omaa puotia tuli viiltävä ikävä.


Lauantaina väkeä oli liikkeellä heti aamusta. Joulunavaus ja useat tapahtumat saivat sastamalalaisetkin liikekannalle. Marttilankadulla oli edellisillan ohjelman lisäksi opastettuja kierroksia ja Herra Hakkaraisen talon autopiha oli auki.


Kivitallin ihanat ponit keräsivät rahaa hyväntekeväisyyteen.

Onpa minun ollut ikävä tätä elämää!

Lisää tapahtumasta voit katsella Sastamalan Vanhanajan joulumarkkinoiden fb-sivulta, täältä.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Hieno tunnelmainen Tapahtuma siellä.
Olisin minäkin nauttinut.

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, Sylvi. Tämä oli todella upea :)