maanantai 19. elokuuta 2013

Pitsihäät

13 vuotta sitten
4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Onnea :)

Kaisa/Peikkolapset kirjoitti...

Oi miten kauniita kuvia! Onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Onnea teille 13v-hääpäivänne johdosta!
Meillä puolestaan esikoinen täytti tänään 14v.
On pitänyt jo aiemminkin kommentoida,mutta on aina jäänyt...Kävimme nimittäin eräänä heinäkuun lauantaina ohikulkumatkalla Tampereen keskustassa(siis poikkesimme kun olimme plaamassa lomareissulta kotiin etelä-Suomeen). Heitin sitten huvikseni miehelleni että laittaa navigaattoriin kadun,jossa Tallipiha sijaitsee. Ja kuinka ollakaan yht´äkkiä olimmekin Tallipihan parkkipaikalla. Tutustuimme siis Tallipihan rakennuksiin ja antiin, oli kovin kotoinen olo,kun olen jo pari-kolme vuotta seurannut blogiasi ja äkkiä kaikki onkin livenä siinä silmien edessä...
Oli kyllä oikein positiivinen kokemus käydä tuolla,vaikkei mukaamme lähtenytkään kuin suklaapuodin herkkuja ja perheen kuopus pääsi karuselliajelulle. Jännäsin kovasti,josko sinutkin livenä näkisin puodilla,mutta et sillä kertaa ollut siellä paikalla.

T:Outi

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos :)

Outi: harmi, etten ollut puodilla! Minusta oli kiva tavata blogin lukijoita, jokunen sellaiseksi puotivisiitillä aina silloin tällöin tunnustautui. Bloggaamisen juju on nimenomaan vuorovaikutus, ja sitä on paljon nimenomaan tosielämässä netin ulkopuolella. En olisi moista ilmiötä arvannut. Kiva kun kävitte ja kiva kun tykkäsitte :)