torstai 2. lokakuuta 2014

Messupaniikkia

Viime päivinä on riittänyt vipinää. Messuosaston ja hotellin varasin jo ajat sitten, mutta paljon muutakin järjesteltävää on riittänyt. Mainostoimisto Grafiiri toteutti minulle julisteet ja teippauksien suunnittelut kauppa-auton vararenkaan pölykapseliin ja kirppikseltä löytämääni ja kunnostamaani vanhaan puuautoon (Tuon puuauton esittelen teille myöhemmin :) Teippaukset ja julisteet teki taas Mainosteippi.
 

Työhuoneella olen ommellut sekä messuosaston somisteita että myytävää. Kauppa-auto olikin melko täynnä tänä aamuna, kun lähdin matkaan.


Tänään saimme lapset hoitoon ja pääsimme rakentamaan osastoa Miehen kanssa kaksin. Tämä ei ihan perinteinen messuosasto olekaan - tämä on keppihevossirkus!


Saimme osaston sähköjä vaille valmiiksi. Huomisaamulle jäi vielä jännitettävää, miten sähköt toimivat ja miten ihmeessä selviän, jos ne eivät toimi.


Illalle jäi vielä puuhaa hotellihuoneeseen, sillä uusi kassakone saapui eilen iltapäivällä. Täytyi siis opetella sen käyttö ja ohjelmoida se. Hyvin tuo tuntui sujuvan, mutta huomenna sen sitten tositoimissa näkee... Tänään sain myös vahvistuksen Teostolta lupatilaukseeni, Gramexilla olikin selkeät www-sivut verkkokauppoineen. Huomenna soi siis osastolla musiikki ja pyörii peilipallo - jos ne sähköt toimivat.


Nyt on enää kynnet lakkaamatta, sitten olen valmis ensimmäisille messuilleni.

Pitäkää peukkuja!

4 kommenttia:

tarja marjeta kirjoitti...

Onnea, onnea! Kyllä kaikki sujuu hyvin.

Nina kirjoitti...

Mukavia messupäiviä,voi miten ihana osasto.Apua mitä kaikkea oletkaan taas puuhannut,sinä se sitten keksit kaikkea ihanaa.Tuonne ei kukaan voi olla poikkeamatta:) terkuin Nina

Anni kirjoitti...

Huikean upea ja ihana osasto! Varmasti erottuu joukosta ja houkuttelee kävijöitä :)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista Kankuritar, Nina ja Anni! Toivotaan, että lauantai ja sunnuntai ovat perjantaita parempia.