sunnuntai 31. elokuuta 2014

Harrastemessuilla Sastamalassa

Tämähän käy melkein vapaapäivästä: tapahtuma vain yhtenä päivänä viikonlopusta ja vieläpä alle puolen tunnin matkan päässä! Tänään saatiin nukkua pitkään ennen kuin kapusin apupoika Otson kanssa kauppa-autoon ja suuntasimme kohti Sastamalan Vexve areenaa.Pystytin kauppa-auton naapuriin esteradan keppihevosille. Esteet ovat samoja, joita minulla oli Tampereen Tapahtumien yössä, mutta tällä välin maalasin niistä osan. Ompelin viime viikolla myös uusia pöytäliinoja, sillä hain Lidlin tarjouslaarista kolmen kokoontaitettavan pöydän setin. Raidalliset liinat ovat päältä värikkäitä ja sopivat sirkusteemaan, mutta tähän tapahtumaan virittelin päälle vanhoja säkkejä ja uudet lännentyyliset kaitaliinat. Olivatkin kätevät ja kivat!Harrastemessut ei ole varsinaisesti myyntitapahtuma, mutta sain luvan ottaa kauppa-autoon keppariradan kylkeen harrastusaiheisia tuotteita myös myyntiin. Niinpä valikoimani ei täällä ollut ihan tavanomaisen ylitsepursuava :DEsteratani oli kovassa käytössä. Yksittäisiä kävijöitä oli 3-tuntisen tapahtuman aikana 95, heistä suurin osa suoritti radan useampaan kertaan. Apupoika Otsosta oli iso apu vilinässä.En ehtinyt itse käydä ollenkaan sisällä Vexve areenalla, siellä oli paljon näytteilleasettajia ja kivaa tekemistä. Pihalla ilahduttivat mm. Herra Hakkarainen ja klovni.

Ulkoalueella olivat lisäkseni Starr talli niinikään keppihevosesteratoineen - heillä oli oikein kilpailukin - koiraharrastusten esittelyä, Kivitalli ihka oikeine talutusponeineen, partio ja 4H letunpaistopisteineen.

Oikein kiva päivä! Näin paljon tuttuja, mutta kenenkään kanssa en ehtinyt jutella kovin pitkään. Ehkä hyvä niin, sillä töissähän tässä oltiinkin. Kiitos kaikille kävijöille!

Keppariradan tulen varmasti jatkossakin rakentamaan erilaisiin tapahtumiin, jos vain saan tilaisuuden, sen verran suosittu se oli. Ensi viikonloppuna on taas uudet ja erilaiset kujeet, kaksi viikonloppua vielä ulkotapahtumia jäljellä tälle kesäkaudelle.

3 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Vitsit miten kivan kuuloinen tapahtuma ;) kauppa-auto oli taas niin kaunis ja houkutteleva. Onneksi loppuu nää ulkotapahtumat kun kelitkin alkaa jo olla mitä sattuu.
Aino markkinoilla nähdään

Maarit ;)

maarit kirjoitti...

Kävin just sun tapahtumakalenterissa, eikä nähdäkään Aino markkinoilla vaan Seinäjoella, hih
Maarit :)

Jasmiina kirjoitti...

Taidetaan me nähdä Aino-markkinoilla :) Olin kämmännyt ilmoittautumisen Keravan Sirkusmarkkinoille, joten suunnitelma B käyttöön.