perjantai 22. elokuuta 2014

Kaurasäkkejä keppihevosille

Mikä siinä on, että aina päivää ennen myyntitapahtumaa keksii uusia tuoteideoita, jotka on ihan pakko saada mukaan juuri siihen tapahtumaan? Sama ilmiö tuntuu riivaavan muitakin käsityöyrittäjiä ja yksi jos toinenkin on tapahtumissa silmät ristissä ommeltuaan uutuuksia pikkutunneille.

Tämä ei ihan niin viime tinkaan mennyt (pitäisikö jättää mainitsematta, että siksi kun siirsin illalle tämän tieltä muita ompeluksia). Joka tapauksessa nyt on huomenna Vihdin Wuosisatamarkkinoilla mukana myös eväitä keppihevosille: vanhoista viljasäkeistä ommeltuja kaurasäkkejä. Sisällä on tietysti oikeaa kauraa ja säkin sulkijana ihka oikeaa paalinarua, tuota maatilojen ihmemiesten lempimateriaalia. Paalinarulla nimittäin voi korjata mitä vain aidoista traktoreihin.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava idea ja niin kauniit säkit:) Totta,paalinarusta on kyllä moneksi, se kun kestää kuin sidostesukka konsanaan:) Mukavaa markkina päivää sinulle:) Muuten olen pongannut sinun autosi moneta kertaa tämän kesänaikana, se on kiva väripilkku tuolla liikenteessä:)Ihanaa syyskesää! T: Näpertelijä neulomosta!

Anonyymi kirjoitti...

:D Tuo on ihan normaalia!! Ja ainakin mulla tuottavuus muutenkin huipussaan just myyntitapahtuman alla (pari edellistä yötä..) Bongasin ihan pääskysen oloisen linnun kaurasäkkien yläpuolella!? Suosikkilintuni<3 Mukavaa myyntikeikkaa ja hyvää myyntiä:)

Kankuritar kirjoitti...

Ihanat kaurapussukat! Ja niin tuttu tuo tunne, että juuri vähän ennen markkinatapahtumaa, keksii jotain uutta ja sitten täytyy yötä myöten tehdä töitä! Mukavaa matkkinapäivää!

Jasmiina kirjoitti...

Hih, kyllä sinne kuvaan osui pääskynen :) Täällä on poikasilla huimat lentoharjoitukset meneillään. Ihanaa, kun meidän pihapiirissä pesivät!

Ihme on, jos tällä suhaamisella kauppa-autoa ei ole bongannut puoli Suomea ;) On se kulkenut!

Kiitokset kommenteista ja mukavaa viikonloppua!