torstai 28. elokuuta 2014

Kurkistus kuistityömaalle

Kuistityömalla on ahkeroinut tänä kesänä lampaiden lisäksi myös Mies. Kleinari ja muut autot ovat pitäneet Miehen kiireisenä, mutta kyllä kuistityömaallakin on tapahtunut. Meillä oli kuistiin etukäteen vain melko karkeat suunnitelmat, yksityiskohdat ratkaistaan nytkin lennossa. Kaiteiden mallin päätimme siinä vaiheessa, kun niitä piti ruveta tekemään. Tykkään tuosta ristikosta, se on tarpeeksi kevyt yli 50 m pitkään kuistiin.


Meillä on nyt parvekekin!


Kuistin rakenteet maalataan valkoisiksi, jos enää ikinä tulee maalauskelejä. Ensin oli liian kuumaa ja sen jälkeen on ollut liian märkää.


Katteeksi tulee pronssinsävyinen valokate, kunhan hartiapankkimme saldo sallii.


Vielä on kesken, vaikkakin voiton puolella.
Tänä kesänä piti maalata talo toiseen kertaan, mutta se urakka siirtyy ensi kesään. Ehkä hyväkin niin, sillä kesän aikana olemme miettineet värin vaihtoa. Nyt se sujuisi samalla vaivalla. Jospa talosta tulisikin keltainen (sellainen vanhan keltamullan värinen) ja ovista murretun turkoosit? Täytyy miettiä.

5 kommenttia:

tarutikki kirjoitti...

Tuleepa upea kuisti!
Meillä on tänä kesänä maalattu tuleva koti oikein kunnon keltaiseksi:)

Katja kirjoitti...

Johan tulee upea kuisti! Itse en vaihtaisi talon väriä, enkä etenkään ovien! Minusta kauniit sävyt.

tarja marjeta kirjoitti...

Kaunista jälkeä tulee, mutta vaatii teiltä todella kovaa ahkerointia. Ihanat ovat parveke ja kuisti. Miekään en vaihtaisi talon väriä, mutta se on teidän asia, mitä päätätte. Mukavaa viikonloppua.

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Tämä nykyinen väri on kaunis ja tykkään siitä, kuinka eri valaistuksissa väri vaihtuu beigen, harmaan ja lilan sävyihin. Mutta on tää meille aika pliisu, räväkämpikin vois olla :D

Amalia kirjoitti...

Kaiteet näyttävät hyvältä, ovat kivan keveät, sopivat hyvin talon ilmeeseen! Sadekelejä on tosiaan piisannut... Jospa pian kuivahtaisi.