sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Darth Vader -huppari

Kaikkeen sitä äiti-ihminen joutuu. Tiesittekö, että pimeälle puolelle siirtyneestä  ja Obi-Wan Kenobia vastaan taistelun hävinneestä Anakin Skywalkerista tuli Darth Vader päiviä kestäneessä salaisessa operaatiossa, jossa hänen henkensä pelastettiin monimutkaisen ja edistyneen teknologian avulla kytkemällä hänet mustaan, haarniskan kaltaiseen henkiinjäämispukuun? No, jotkut varmaan tiesivät. Niin minäkin nyt. Nyt tiedän myös, että pahikset ovat keisari Palpatinen hallitseman Imperiumin väkeä ja hyvikset taistelevat Tasavallan joukoissa. Molemmilla on tietysti omat logot. Pahiksista pahin on Darth Vader, entinen jediritari. Hyviksien puolella ovat mm. hänen lapsensa, kaksoissisarukset Luke ja Leia.

Opiskeltuani Darth Vaderin anatomiaa ja Star Warsin logoja, ompelin Otsolle velourista hupparin. Selässä Darth Vader, rintapielessä (ei sydämen puolella) Imperiumin logo. Kaava on oma, koko on n. 160 cm. Hupun vuoritin ohuella puuvillatrikoolla.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti Otsolle mieleen. Terveisiä koko pesueelle muarilta ja vaarilta.

Unikuu kirjoitti...

tosi hieno. äiti-ihminen joutuu kaikenlaisia tekemään :P

Kaisa/Peikkolapset kirjoitti...

Upea! Oma poikani on vasta 5-vuotias, joten minun tietooni on tullut ainoastaan, että Luke, Prinsessa Leia, Chewbacca ja Obi Van Kenoviiva (!) ovat hyviksiä ja Darth Wader on pahis, mutta Darth Waderkin oli ennen hyvis ja muuttuu taas hyvikseksi lopussa poikansa takia. 5-vuotias ei toki ole nähnyt elokuvaa vaan perustaa tietämyksensä Lego Star Wars-peliin ja kavereiden kertomisiin. :D

Anonyymi kirjoitti...

hienoha tuo,vaikka melkoine tappajaha tuo darth vader on.aika hurja kuvatus lapsen vaatteesee,vaikka maailmaha on muuttunnu ja markkinavoimat vie mennessään lastenvaatetuksesakin.