torstai 12. syyskuuta 2013

Työhuoneessa

Työhuoneen raivauksesta ansaitsen vähintään urhoollisuusmitalin tai ainakin suklaalevyn. Huone nimittäin oli aivan kaameassa kunnossa kiireisen kesän ja puotien muuttojen jäljiltä. Myytäviä tuotteita on tullut ja mennyt, kankaat ja käsityötarvikkeet ovat olleet kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Tavaraa on nyt pienessä huoneessa ihan hirmuisesti, kun sovitin työhuoneelle osan Tallipihalla majailleista, osa on tietenkin Silmu&Solmun nurkkapuodissa.

Tallipihan puodilta toin työhuoneeseen vanhan, suuren puulaatikon. Se nieli sisäänsä hirmuisen välivaraston, jonka piilotin ompelemalla siihen verhon.Työpöydän yläpuolella on ollut Tallipihan messuosastolle joskus teettämäni avaruusipanoiden kuva. Nyt se sai seurakseen Tallipihan puodilla olleen mekkokuvan ja toiselle puolelle vanhoista käsityötarvikkeista askartelemani taulun.


Kangashyllyt pursuilevat uhkaavasti. Oven päällä on omia essujani ja muita tapahtumissa käyttämiäni vaatteita, kuten peikkomuorin hame häntineen ja alushameineen.


Oviseinälle kokosin Ellokselta tilaamani rekin. Tämä mintunvihreä ihanuus tulee takuulla vielä jonain päivänä puotikäyttöön! Matkalaukkupinon yläpuolelle laitoin Tallipihan puodilta hamstraamani käsityöaiheisen julisteen kehyksiin. Rekki on täynnä tulevia ja meneviä, jouluakin vähän jo.
Minulla alkaa olla kasassa pelottavan kattava arsenaali puotitavaraa. Ironista, että niistä melkein kaikki ovat löytyneet sen jälkeen, kun tein lähtöpäätöksen Tallipihan puodilta. Viime viikonlopun huutokaupasta löysin sen keittiöön päätyneen limsahyllyn lisäksi nämä: vanha korttiteline, jonka voi myös ripustaa seinille, jolloin jalka taittuu kasaan...


... ja kassakone! Tämä vaikuttaa oikein asialliselta, käy ja kukkuu ja raportteja on joka lähtöön ja alvit ja tuoteryhmät saa ohjelmoitua.


Nyt ei oikeasti puodista puutu kuin seinät ympäriltä :D

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi mikä IHANA työhuone...ja nuo tulit pöydän vieressä...:)

Jasmiina kirjoitti...

Nuo tuolit ovat ihanat, oikein painavaa puuta. Ahtaaksi käy työhuone, mutta viihdyn :)

Kaisa/Peikkolapset kirjoitti...

Voi miten kaunista ja siistiä! Voisin innostua siivoamaan ja kuvaamaan omankin työhuoneeni, mutta se tuntuu niin kovin turhauttavalta,, kun edellisestä suursiivouksesta on aikaa vain reilu kuukausi ja sotku on jälleen tukahduttava.

Jasmiina kirjoitti...

Kaisa: mun edellinen suursiivous oli toukokuussa ja sen jälkeen oon kanniskellut työhuoneen pullolleen puodin tavaroita :D Kamala homma, mutta ihanaa nyt, kun tuli tehtyä. Kuvaa vain, mä tykkään ainakin kurkkia muidenkin työhuoneisiin!