lauantai 21. syyskuuta 2013

Makuuhuoneessa

Makuuhuoneeseen tekee mieli laittaa syksyn myötä vähän tummempia sävyjä, niinpä kaivoin käyttövuoroon taas sammalenvihreän päiväpeiton.


Piianpeili mustan kaapin päältä muutti Auroran huoneeseen.Kaapin päällä olevista matkalaukuista tykkään edelleen kovasti. Niiden seassa kiemurtelevat kärpässienivalot.


Näitä rekkejä tilasin Ellokselta kerralla kolme, olivat sen verran huokeita ja juuri oikeanvärisiä meille ja sinne tulevaan puotiini... Yksi saa toistaiseksi olla vanhan naulakon alla.


Vielä ei ole tarvinut tänä syksynä aloittaa lämmityskautta. Muurin reunalla voi siis vielä vanha, muovinen bambi katsella maailmaa kaikessa rauhassa. Ikkunasta se näkeekin lajitovereitaan, sillä ihan meidän vieressä pelloilla käy näin syksyisin peuroja päivittäin.Naapurissa Aretan huoneessa on myllerrys meneillään ja kesken.


Makuuhuoneen seinille pitäisi teettää lisää kuvasuurennoksia. Paperikuvia ei muutenkaan ole tullut teetettyä pitkään aikaan. Tänä syksynä täytyy korjata tilanne ja päivittää albumit.

2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi, että on kaunista...tykkään...nuo seinät...huah...:)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, Irmastiina Ruusukummusta :) Nuo hirsiseinät oli aikoinaan mun ja miehen unelma. Nyt alkaa lopulta olla tapettiunelmiakin, kun niille ei oikein olisi paikkaa :D