sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Paloautopaita

Tämänkin paidan ompelin tilauksesta, toiveena vain aplikoitu autoaihe. Koko on 100 cm ja menee samaan perheeseen eilisen maatuskapaidan kanssa. Valitsin tämänkin pohjaksi JNY:n tähtitrikoon, jotta paidoissa olisi jotain yhdistävää vaikka ovatkin ihan omanlaisiaan. Auto aiheutti päänvaivaa: formula, kuorma-auto, maatuskan kaveriksi Lada, oma suosikkini Kupla? Kunnes keksin haluavani aplikoida vilkkuvalon - enkä tunne yhtään 3-vuotiasta poikaa, joka ei tykkäisi paloautoista.8 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

no on kyllä hieno. herranen aika.. mä täällä suunnittelen pää savuten ottobreen kilpailuun pojan asukokonaisuutta.. eikä pysty ompelee yhtään..

Unknown kirjoitti...

Hyvänen aika, miten joku jaksaa näprätä!:)

Kristiina kirjoitti...

Oi että miten hienot!tuo paloauto kaikkine yksityiskohtineen on upea!!ja nuo sienijakkarat on kans haaveilun kohteina...

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos :) Nämä omat sienijakkarat eivät ole Ahdin tilan tuotoksia vaan Joulupukin tuomia männäjoululta. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, kaikki Ahdin tilan sienijakkarat on myyty sitä mukaa kun ovat valmistuneet.

Rva Kepponen kirjoitti...

Upea paloautopaita! Ihan mielettömät yksityiskohdat heijastukset ikkunassa ja vanteissa. Meillä ainakin tuollainen paita nostaisi riemumyrskyn :)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitokset kauniista kommenteista!

Täytyy ihan palata vielä kommentoimaan, kun tänään törmäsin KAn tekemään paloautopaitaan:

http://madebyka.blogspot.com/2010/10/voi-tyttokin-tykata-paloautoista.html

Tuo on tehty vain muutamaa päivää ennen minun paloautopaitaani, mutten ollut sitä nähnyt. En siis matkinut. Linkitän, jos jonkun muun ideasta teen oman versioni. Pöh, ja minä kun olin niin pollea, että nuo tikkaatkin keksin noin siksakata - enkä sitten ollutkaan eka.

K kirjoitti...

Tulin vastavierailulle! Tosi hienoja nämä sun applikoinnit! Ihan kaikki! Wau vaan! Ja uskon, ettet matkinut, vaikka ei se mua haittais yhtään, vaikka oisitkin! ;)

Jasmiina kirjoitti...

:) Hih, mutta tehtiin me hienot tikkaat!