maanantai 1. marraskuuta 2010

Halloween eli itäsiiven avajaiset

Me tehtiin se! Itäsiipi on käytössä! Ahdin perheen ahtautumisen loppu häämöttää. Lapsille omat huoneet. Sisäkylppäri! Kodinhoitohuone. Mulle työhuone!

Tämä mies päräytti moottorisahoineen olohuoneen nurkan auki. HUI!


Tähän asti olkkarin laajennuksen puoleisia ikkuna-aukkoja ovat peittäneet mun maalaamat vanerilevyt. Pois, pois, pois! Eikä tule ikävä.
Paljon on töitä vielä, mutta ne on PINTAtöitä. Ja koko laajennus on lämmin! Wanha vihreä kakluunikaunotar pääsee näyttämään kykynsä tänä talvena.

5 kommenttia:

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Onnea uuteen itäsiipeen, näyttää ja kuullostaa niiiin ihanalta! Pakko myöntää pieni kateuden pistos, mä edelleen vain haaveilen laajennuksesta, lottovoittoa odotellessa..

Maija kirjoitti...

Onnea täältäkin, mahtaa tuntua mukavalta =)

outi kirjoitti...

Onnea teille sinne! Hyvältä näyttää ja kuulostaa. Se on aina huikea tunne, jos ja kun pääsee laajempiin tiloihin. Luvassa siis pian sisustusjuttuja?:)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, kiitos :) Hyvältä tuntuu ja remppaintoa löytyi taas kummasti. Viime ajat on ollut aika tahmeaa. Sisustusjuttuja saattaa olla luvassa (apua, en vieläkään osaa ajatella niin pitkälle) - ja ompeluksia lastenhuoneisiin. Tässä on tosin se huono puoli, että nyt pitäisi malttaa ommella joulua ja maalisuti houkuttelee... Tänään ompelin melkein yhden tonttusen ja siirryin vahaamaan kattoparruja :D

ulla kirjoitti...

Aaltoja Ahdeille!