torstai 6. tammikuuta 2011

Nukenpeitto

Teimme ihanan kirppislöydön joulumarkkinoilta, nukensängyn - juuri Katariina-nukelle sopivan. Värikin oli jo valmiiksi oikea, joten äidille jäi vain vuodevaatteiden ompelu. Sain anopilta ompelukoneen lainaan ja nyt on paitsi lisää heijastimia myyntiin, myös Katariinalla pehmoinen peti. Patja on valkoista lakanakangasta ja tyyny pilvikuvioista puuvillaa, mutta peittoon Aurora tilasi ruusuja ja perhosia. Tuli mieluinen!
4 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Ihana tuo sänky! Mistä tuollainen on löytynyt? Ja ihana peitto. :)

Jasmiina kirjoitti...

Sänky löytyi Stormin joulumyyjäisten kirppisosastolta. Käytetty siis. Auroran ilme oli ihan huippu, kun halusi niin kovasti ja jännitti, että saako :)

Jossain näin samalla (tai samantapaisella) mallilla tehtyjä sänkyjä joulun alla. Hintaa en huomannut katsoa. Mutta joku siis noita vielä tekee.

kanaemo kirjoitti...

Suloista! Ihana sänky ja peitto! Nyt on "pikkuäiti" varmasti tyytyväinen! :)
Mie "tilasin" mieheltä jouluksi tuollaisen nukensängyn meidän pirpanan nukeille, kun sellainen puuttuu, mutta ei ehtinyt tehdä. Mies on huonekalupuuseppä, eli onnistuisi tuollaiset, mutta ei ole aikaa. Suunnittelin joskus että voitais oikeasti alkaa tehdä pikku sänkyjä, nukeille ja lemmikeille myös. Katsellaan... ;)

Liisa T. kirjoitti...

Tosi ihana tuo nukenpeitto! :)