tiistai 18. lokakuuta 2011

Kolme kissatoipilasta

Shhh, älkää kertoko hiirille! Meillä on koko kissapopulaatio toipilaina. Sulo-papparaisella on munuaisten vajaatoiminta, joka todettiin loppukesästä. Siiri ja Rolle toipuvat leikkauksista. Meillä ei siis tulla kuulemaan pikku kissantassujen teputusta - helpotus!


Siiri-paralla oli huonoa tuuria ja leikkaushaava tulehtui ja aukesi. Näky oli aika kauhea ja kävimme heti päivystyksessä. Nyt hoidetaan avohaavaa suihkuttelemalla sitä 10 minuuttia aamuin illoin (onko kukaan koittanut suihkutella tallikissaa?) ja antibioottikuurilla. Kipulääkekuuri loppui jo, eikä enää tunnu olevan tarpeenkaan. Sulon kainalossa on turvallista torkkua.


Tuolin käsinojalla näkyy miehen villapaita. Sen yläosa on intarsianeuleena tehtyä maastokuviota. Ensimmäinen paita, jonka olen miehelle tehnyt. Nyt olen saanut pitkästä aikaa neulottua ja puikoilla on jotain, joka myös etenee. Ei läheskään yhtä ohuilla puikoilla eikä läheskään mitään niin suurta, kuin miehen paita. Keltaista on tehnyt mieli jo pitkään.


All of our three cats are patients now. Old tomcat Sulo has kidney failure and the kittens have been neutered. No more kittens for us!

It's been long time since I've been knitting. Now I just love the yellow yarn.

Ei kommentteja: