lauantai 11. toukokuuta 2013

Kupla on lastattu... ipanoilla!

Yksi kevään kohokohdista on ehdottomasti kuplavolkkarin käynnistäminen talvisuojastaan ladosta. Kevään ensimmäinen ajolenkki suuntautuu aina katsastuskonttorille ja yleensä sieltä palataan tuoretta leimaa kuivatellen, sen verran hienossa kunnossa on kuplani Helmi. Tänä vuonna leimaa ei kuitenkaan ensi käynnillä herunut: renkaat alkoivat olla liiaan kuluneet turvalliseen liikennöintiin. Mitä!? Nehän ovat ihan tuoreet vielä, vuosimallia -77! Kummallista nipotusta.


Nyt on alla uudet gummit ja rekisteriotteessa taas tuore leima. Kupla on vuosimallia -67, uudet renkaat -12. Kuskilla kävi laskuvirhe: kaikki ipanat eivät mahdu turvakaukaloineen ja -istuimineen kerralla kyytiin. Jeeppikin pääsee siis kesäajoon, kun kyydin tarpeessa on kerralla koko ipanakatras. Sinne mahtuvat vielä matkarattaat ja koirakin, jos tarve vaatii.


WRRROOOOM!

4 kommenttia:

Milla / Millainen Elämä kirjoitti...

Helmi on I-H-A-N-A! <3

Hauskoja huristeluja mielettömällä ajopelillä :)

(btw: onko vuoden -67 mallissa oikein turvavyöt, jotta kaukalot saa kiinni? Kun omassa lapsuudessani 70-luvulla meidän perheen autoissa ei niitä ollut. Eikä 80-luvulla takapenkillä... ;))

Iloa, valoa ja aurinkoa Ahdin tilalle!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Oon seuraillut blogiasi jonkin aikaa mutta kommentoin nyt ekaa kertaa. Ihailen tarmokkuuttasi ja energiaasi, elät unelmaasi selvästi. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! :)
-Petra

Karo-Liina kirjoitti...

Ihan kupla! mulla oli rättäri nuorempana, siis ennen lapsia - maalasin sille kavereiden kanssa lamppujen ympärille silmät ja suun ym., sain pitkään aika paljon ilahtuneita katseita Tampereella :)!

Jasmiina kirjoitti...

Kiitokset kivoista kommenteista!

Milla: turvavyöt on asennettu jälkikäteen. Otson vauva-aikana metsästettiin tarpeeksi pitkät kaukalolle.