maanantai 31. maaliskuuta 2014

Maalismarkkinoilla Tallipihalla


Viikonloppuna pakkasin katsastuksen kirkkaasti läpäisseen kuplavolkkarin Tallipihan Maalismarkkinoita varten. Kyydissä olivat myös puput Simo Rusakko ja Ruusu eväineen, joten ahdasta oli.
Ukko-aasia kokeiltiin talutusratsuksi, mutta uusi ympäristö sai aasiherran turhan vauhdikkaaksi hommaan. Viikonlopun Ukko kiertelikin Tallipihaan ja ihmisiin tutustumassa. Vossikan hevoselle Päämiehelle sillä oli kovasti ja kovaäänisesti asiaa.
Maalismarkkinat eivät saaneet upean aurinkoisesta säästä huolimatta kovin suurta yleisöryntäystä aikaan, kevät (ja pääsiäinen) eivät ole käsityöläisten huippusesonkia. Lauantain myynnin pelastivat viime hetken innokkaat asiakkaat, sunnuntaina myynti oli minulla ihan hyvä.Mukava viikonloppu! Kiva oli nähdä pitkästä aikaa tuttuja ja uusia käsityöyrittäjiä. Kioskillani kävi jutulla useampi blogin lukijakin, kiitokset teille :)

Tallipihalle olen mobiileine puoteineni menossa seuraavan kerran Lankalauantaihin 19.4. Silloinkin olen pihakioskissa.

2 kommenttia:

Omppis kirjoitti...

Oli kiva poiketa! Tallipiha on kyllä ihana pikku keidas, emme olleetkaan poikenneet pitkään aikaan vaikka siinä lähellä asustelemme. Harmi vain näin kuun vaihteessa lompakko on kovin ohut joten mitään en voinut ostaa.
T: 'kangaskauppias' ;-)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos sinulle! Olipa kiva, kun poikkesitte, mitään ostopakkoa ei mun myyntipisteissä ole :) Kiitos kankaista, ensi viikolla pääsen saksineni ensimmäisten kimppuun.