maanantai 26. toukokuuta 2014

Helsingin Käsityökorttelin lauantai

Lauantaiaamuna aikaisin kipusin taas kauppa-auton rattiin. Vähän jännitti, sillä starttimoottori alkoi kiukutella tosissaan edellisenä iltana. Näin sympaattinen auto saa aina työntäjiä ja minä en arastele pyytää apua tien päällä, joten matkaan vain!


Tankki täynnä huristelin yhtä kyytiä Narinkkatorille saakka. Auto toimi iloisesti - myös matkan loppupäässä Mannerheimintien liikennevaloissa.


Ompelin viime viikolla myyntipöytään huppumallisen pöytäliinan. Nyt riittää epämääräisten liinojeni lepatus! Etuosan kankaat ovat Jyskin jäävelouria, muilla sivuilla on Ikean tukevaa raitapuuvillaa.


Pika-askartelin myös pari "sirkuspallia" pahvisista pöntöistä.


Katos tuntuu nyt mukavan tukevalta, kun siinä on miehen ennen Tampereen korttelia tuunaama kehikko.
Takaluukkuun ompelin uuden liinan myös. Sen näkyvimmässä osassa on retrokangasta, viirejä ja pompulanauhaa, tuotteiden alle jäävä osa on paikallisen kangaskaupan jäävelouria.


Hellepäivä Narinkkatorilla oli aivan huippu Ahdin tilan päivämyyntiennätys meni rikki. (Älkää nyt kuitenkaan kuvitelko, että mistään kauhean suurista seteleistä olisi kysymys! Kyllä ne ovat kolikoita, jotka kassalippaassa kilisevät. Itse kuitenkin olen iloinen, sillä välillä tapahtumissa käy niinkin, ettei edes päivämyynti yllä kulujen tasalle - saati kate.) Ihan parasta oli kuitenkin minua tervehtimässä käyneiden ystävien, tuttavien, sukulaisten ja blogin lukijoiden määrä! Kiitos teille kaikille!


Illalla pakkasin kleinarin väsyneenä ja helteestä nuutuneena, mutta voi miten onnellisena! Kotimatka sujui kommelluksitta ja pääsin kotiin rakkaiden viereen nukkumaan muutamaksi tunniksi ennen sunnuntain aikaista herätystä.

Kiitos tästä hienosta päivästä!

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Tuo muotoon ommrltu pöytäliina on hyvä keksintö. Minä yritän jollain nuppineuloilla sitä aina nipsiä nurkista, ettei se lepattaisi, mutta siistiä ei kuitenkaan tule.

Koko ilmestys on niin herkku, auto ja tuotteet yhdessä!

Jasmiina kirjoitti...

Mulla meni Jyväskylän ja Tampereen tuulissa hermo noihin lepattaviin, ovat tuossa auton edessä vielä enemmän tuulessa kuin teltassa. Aika näperrys oli tuossa hupussa, vuorasinkin osan ja sitten tereet ym., mutta kyllä kannatti.

Mun väriräjähdys :D

Värikäs ja herkullinen koju on sullakin, mutta niin ihailtavan selkeä!