maanantai 7. heinäkuuta 2014

Aistiunelmaa Pop Up-myymälän avajaisissa Eurassa

Oon ihan mahdottoman onnellinen kauppa-autostani. Sillä on ihan huippua lähteä tien päälle ja tapahtumiin!


Euraan ei meiltä kauaa hurauttanut. En ole paikkakunnalla aiemmin käynyt ja Ruukinpuisto olikin tutustumisen arvoinen upeine rakennuksineen ja viihtyisine kahviloineen. Ravintolaakin kehuttiin kovasti, sinne en itse ehtinyt. Aistiunelmaa Pop Up-myymälästä en huomannut ottaa yhtään kuvaa, se vähän harmittaa. Myynnissä on monen kädentaitajan tuotteita taiteesta koruihin ja nukkekodin tarvikkeisiin.Avajaispäivänä pihan suuri esiintymislava täyttyi koko päivän katkeamattomasta ohjelmasta. Itse ilahduin eniten maskottisuunnittelukilpailun voittajan julistamisesta pienen voittajapojan suunnitelman pohjalta valmistetun asun esittelystä. Voittajamaskotti Pyhäjärven hirviö Pyhky kiersi tapahtumassa jakamassa lapsille tarroja.


Myös leivoskilpailun voittaja julistettiin. Patruunan pahetta oli tarjolla kahvilassa ja pakkohan sitä oli maistaa: appelsiinia ja suklaata ainakin, hyvää.


Väkeä ei ihan sankoin joukoin ollut liikkeellä, mutta myynnillisesti nämä pikkutapahtumat yllättävät usein positiivisesti, sillä ihmisillä on aikaa katsella ja tehdä ostoksia. Niin täälläkin. Myyntiennätys ei vaarantunut, mutta tyhjin kassalippain ei tarvinnut kotiutua.


Mukava päivä kanssamyyjineen, asiakkaineen, esiintyjineen, miljöineen, aurinkoineen ja järjestäjineen.


Hyvillä mielin suuntasin taas iltapäivällä kotiin.

Ei kommentteja: