perjantai 8. elokuuta 2014

Keittiö kadulla ja käsityöläiset kylässä - Tapahtumien yössä Tampereella

Eilen pakkasin kauppa-autoon myytävien tuotteiden lisäksi miehen kanssa pika-aikataululla rakennetut keppihevosesteet ja suuntasin lähes yhtä pikaisella aikataululla kehitettämäämme minitapahtumaan Tampereen Tapahtumien yöhön.Saavuin Tullinaukiolle yhtä aikaa ukkospilvien kanssa. Niinpä pitelimmekin muiden yrittäjien kanssa sadetta reilun tunnin verran, kunnes taivas taas kirkastui.


Viideltä pieni nurkkauksemme oli valmis. Keittiö Kadulla & Kylässä valmistaa todella herkullista ruokaa kohtuuhinnalla, suosittelen maistamaan, jos jossain Marikan liikkuviin katukeittiöihin törmäätte. Katukeittiön jatkoksi me käsityöläiset pystytimme myyntikojumme. Ja minä myös keppihevosesteradan :)


Radalla riittikin ratsukoita, pieniä...


... ja isompia.


Illalla saatiin taas sadetta ja minä pakkasin kimpsuni kahdeksan aikaan. Muilla käsityöläisillä oli tuotteita aikuisempaan makuun, joten he jäivät jatkamaan myöhään Tapahtumien yöhön.

Olipa oikea hyvän mielen ilta! Rakennan keppariradan Sastamalan Harrastemessuille 31.8. ja oli kiva harjoitella sen kanssa käytännössä. Taidan ennen sitä puuhastella maalisudin avulla muutaman esteen vähän värikkäämmäksi. Yllättävän vähän tuntuisi kuitenkin olevan tarvetta tuotekehitykseen. Kauppa-auton myyntikalustoon taidan kehitellä tämäntyyppisiä tapahtumia varten jotain vähän country-henkisempää somistusta.

Ei kommentteja: