keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Arvonta on suoritettu!

Ahdin tilan arvonnan arvovaltainen valvoja töräyttää fanfaarit: arvonta on suoritettu!


Palkinnon nro 1 (maatuskakantinen almanakka, post-it kirjanmerkit ja kynä) arpoi Otso ja sen voitti Beate56.


Palkinnon nro 2 (maatuskaheijastin ja -kaulakoru) arpoi Aurora ja voitti Mari.


Palkinnon nro 3 (avainnauha, avaimenperä ja kännykoru) arpoi Aretta voitti Katja.


Arvonnassa oli mukana monta, jotka eivät olleet valinneet palkintoa. He osallistuivat lisäarvontaan, palkintona avainnauha. Neloskulhoa hämmentämään hälytettiin mies. Palkinnon voitti nimimerkki abc.


Tässä vaiheessa kaikki voittamattomat arvat kipattiin samaan kulhoon ja arvottiin lohdutuspalkinnoksi neliöpipo. Arvonnan suoritti Otso (joka myös keksi palkinnon). Pipon voitti suvi.


Tässä vaiheessa meno Ahdin tilan keittiössä oli yltynyt korkeimpaan arvontahuumaan. Auroraa itketti arpomisen loppuminen ja suuri vääryys isoveljen arvottua enemmän. Lisäpalkinnoksi Auroran arvottavaksi päätettiin maatuska-avaimenperä ja sen voitti ebbubebbu.


Tässä vaiheessa Aretta sukelsi arpakulhoon. Arpojaa saatiin pidäteltyä sen verran, että ennen arvan nostoa palkinnoksi päätettiin kännykkäkoru. Sen voitti Marla.


ONNEA VOITTAJILLE!
Ilmoittakaa yhteystietonne s-postilla ahdintila ät gmail piste com!

Kiitokset kaikille osallistuneille!

4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Onnittelut voittajille!♥

Beate56 kirjoitti...

Olipa mukava ylläri. Laitoin yhteystietoni mailiin. Onnea ja menestystä yritykselle ja muutenkin elämään muksujen kanssa. Heillä on virikerikas kasvuympäristö, kun saavat asua maaseudulla luonnon ja eläinten keskellä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voittajille! Ja tietenkin vielä myös kolmi-, kaksi- ja yksivuotiaalla. Ja jälleen kerran Viljami-halit pöhkölle aasiponilleni.

Jasmiina kirjoitti...

Viljamilta halipusut!

Ilmoittautukaahan loputkin voittajat!