keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kukkakaulaliina issellein

Mun neulomistahti on nykyään sangen vaatimaton, mutta sain sentään taas jotain pientä valmiiksi asti. Tein aiemmin tytöille kukkakaulaliinat, ja pitihän munkin saada samanlainen. Lankana on Mohair Kitten. Kukat, pampulat ja röyhelöt virkkasin sekalaisista aarteista lanka-arkun uumenista.

Kyllä mun varmaan tarssis ruveta meikkaamaan. Aika valju täti tässä kaulaliinaansa hypistelee. Yksi asiakas mietti, että oonkohan mä vanhempi kuin ompelukoneeni (tuo yläkuvan vihreä kaunotar). Hrmh, vihreä kaunotar on vuosimallia -64. En mä nyt viittäkymmentä vielä oo! Että jos vaan hipsis kajaalikauppaan ja piirtäis isselleen silmät.

3 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

No et kyllä todellakaan tarvitse mitään meikkiä! Kaunis olet, luulin ensin että tuossa kuvassa on joku lapsistasi, näytti niin nuorelta, ihan kuin joku teinityttö (ja en edes tiedä minkäikäiset lapset sinulla on, koska aloin vasta lukea blogiasi..) Ainoa asia mistä en tässä blogissa pidä on tuo sanavahvistus. Bloggeri on muuttanut sitä niin että noista sanoista ei meinaa saada enää selvää. :(

Niin ja kaulahuivi on todella ihana, ei ihan jokaisella tule vastaan, pirtsakka :)

Anonyymi kirjoitti...

No et tarvitse kajalia! Kaunis ja nuorekas olet! Ja aivan ihana kaulaliina :)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitokset kauniista sanoistanne! Tiedättehän, miten jokaisesta saa sekä kauniita että aivan k-a-m-a-l-i-a kuvia? Mies kuvasi kaulaliinakuvia ja rupesi naurattamaan minua kunnes olin joka kuvassa turpea kuin turnipsi ja silmistä valui vesi. Viskasin kaulaliinan nurkkaan mytyksi ja lähdin töihin. Tietysti jeeppi sitten hajosi sille matkalle oikein näyttävästi kunnon savupilven ja muiden erikoistehosteiden kera. Se oli huono aamu se. Toisena päivänä sitten otettiin uusia kuvia ja mies yritti olla naurattamatta.

Tuota sanavahvistusta en saanut pois. Tietääkö joku, mistä sen saisi? Mielelläni laittaisin sen vasta, jos roskakommentteja alkaisi tulla.

Kaulaliina on ollut kovassa käytössä, suosittelen lämpöisesti tätä lankaa! On todella mukavan tuntuista.