maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kevätpörriäinen puodilla

Laitoin puodille kevättä ja vappua viikonloppuna. Tulkoon vain kymmenen takatalvea ja satakoot mitä vaan, mutta se oikea Talvi on ohi! (Viime vuonna innostuin ripustelemaan lennokkeja puodin ikkunaan ekana aurinkoisena kevätpäivänä ja saman tien alkoi sataa räntää.)


Saippuakuplatkin laitoin esiin.

Vappupillejä (0,50), viipperiä (2,50), jätskikyniä (3,80) ja muuta tarpeellista. Hus pois, talvi!
Kortteja meillä on nyt hirmuisesti. Paljon ihania uusia!


Lennokkeja (2,-) ja leppäkerttunaksuttimia (3,-).

Sain käpäliini pienen erän 60-luvulla lopettaneen kaupan varastoa, mm. nämä apinat (12,-).

Muistatko vielä lintupillit? Näitä olen nähnyt uustuotantonakin jokunen vuosi sitten, mutta nämä puodissa ovat 60-luvulta. Omilla ipanoilla nämä päihittivät jo kestävyydessä ne uustuotantoiset. Vettä sisään, puhallus pilliin ja ilmoilla on viserrystä (2,-).

Minikokoisia taikatemppuminikorttipakkoja (4,-), wanhoja kahvipakettikortteja (3,-) ja puisia tulitikkurasioita (2,-). Tykkään, tykkään!


Saanko esitellä: Pirjo. Pirjo kävi jo puodilla pyörähtämässä, mutta palasi vielä Jeepin kyydissä työhuoneelleni, kun ei löytänyt sopivaa päällepantavaa. Esittelen tarkemmin, kunhan Pirjon naturistivaihe on ohi.

Taikaviitan paperinukkeja (hinnat alk. 5,-). Ihania!

Kahden muun yrittäjän kanssa yhteisessä puodissa on huonokin puoli: houkutukset. Nyt sorruin ostamaan tämän Nonon laukun (kukka henkkamaukasta). Onkohan tämä nyt kevätpörriäistä, neljänkympin kriisiä vai pikkulapsivaiheesta murtautumista, kun sieltä henkkamaukasta ostin myös farkut. Ihan oikeat ihmisten farkut! Olenkohan viimeisen 10 vuoden aikana ostanut juuri muuta kuin äitiysvaatteita?

Kävin lopulta myös kampaajalla, viime käynnistä olikin vierähtänyt viisi vuotta. Tempaisin sielläkin perusteellisemmin ja otin samasta putiikista ripset. Tässä ne ovat kyllä jo melkein neljäviikkoiset, joten suurin räpsyripsiefekti on karissut. En siis vielä(kään) marssinut kajaalikauppaan ja piirtänyt itselleni silmiä. Ehkä viiden vuoden päästä?

Ripsiä täytyy saada lisää. Kevätpörriäinen!

1 kommentti:

kanaemo kirjoitti...

Miun on pakko saada jätskikyniä, niin ihanilta ne näyttävät!! Voi, miks työ olette siellä toisella puolen Suomea, mie olisin asiakkaana varmaan riesaksi asti, jos lähempänä asuisin.

Ja räpsyttimet on ihan parhaat, loistava keksintö kiireisille naisille. Omat räpsyttimet laittoi tytär, joka niitä ja kynsiä tekee muiden töidensä ohessa. Räpsyttimet on IHANAT!

Keväällä on kumma voima, sitä jotenkin "kuoriutuu" talviasustaan ja alkaa odottaa ihan oikeaa kesää. :)